16Gamzeduru Lokal anesteziyle sezeryan oldum 35. Gün bu gün hala kesilmiş olan yeri tam hissedemiyorum karıncalı sizde tam his ne zaman geldi?
Servan 16Gamzeduru benimde 8 ay olucak yeni yeni gitti sayılır o uyuşukluk karıncalanma, sıkıntı yapma kendine normalmiş doktor bana o zaman normal olduğunu söylemişti canım ♥️🥰
Selma-gkt 16Gamzeduru kesinin tam yakınındaki doku malesef uyuşuk kalacak. Şuan çok uyuşukluk vardır biraz daha azalır ama yıllarda geçse geçmez. Başka şikayetiniz yoksa buna şükür 🤲🥰
1prens1prensess 16Gamzeduru o his kolay kolay gitmiyor mesela sürekli tekrar gebe kalana kadar yaşıyordum bu durumu şuandada 4 ay oldu hala uyuşukluk var bazı yerlerde
Aysunnn65 16Gamzeduru o his birdaha asla gelmicek 😂😂😂sinirleri kesiolar çünkü beş ay olcak elliom sürekli ama sanki başkasını elliom
drcmerve Benim 2 sene 29 gün oldu hala az da olsa bir uyuşukluk var . Doktoruma sorduğum da normal olduğunu söylemişti kaldı ki senin çok çok yeni
8274927472 1prens1prensess Benmde 4 ay oldu, kesinin biraz üstü çok ağrıyor dokunamiyorum bile. Uyuşukluk mu adlandıramyrm ama cok ağrıyo. Dikişler mi açıldı diye endişeye düşüyorum , yataktan çok ani sıçrayslarm oluyor istemsiz. Bişi olmamıştır inşallah 😅
1prens1prensess 8274927472 o kadar ağrınız varsa bi doktora gözükün uyuşukluk acı hissettirmez ama enfeksşyon falan kapmış olabilirisniz belki