birmelekannesi0 Ek gıdaya ilk sebzeylemi meyveylemi başlanır ve neler ilk veriliyor 3 gün kuralına göre, kısaca ek gıdayla ilgili bilgi almak istiyorum şimdiden teşekkür ederim 🌼
NoThing2Lose birmelekannesi0 ilk sebzeyle başlanır çünkü meyveler şekerli olduğu için sebzeyi sonradan kabul etmiyorlar ilk basta havuç kabak patates pureleriyle başlanır meyve olarak elma armut muz verebilirsin blender yerine çatalla ezip verirsen daha da kolaylaşır işin çorbaya alışınca pütürlü yemiyolar sonra
Yasemin38 birmelekannesi0 ilk sebzeyle başlanır yoğurt ve meyve olarak ilerlenir Örneğin patates ile başladın diyelim 3 gün sadece bunu deneyeceksin sonrasında başka sebzeye geçeceksin yeni deneyeceğin sebze ile ilk denediğin sebzeyi karıştırıpta verebilirsin Çay kaşığının ucuyla dahi gitse kardır tadım döneminde dolu dolu yemesin beklenmez canım her tadım sonrası su vermeyi ihmal etme Tadım yaptığın sebzelerle çorbalarda yapabilirsin Yutmakta zorlanırsa haşlayıp ezdiğin sebzeleri sütünle hafif kıvamlaştırabilirsin tadım döneminde