zeynepoyku33 Hanımlar merhaba. Bebeğim 1 ay 4 günlük. Dünden beri bi huzursuzluk var ağlıyor, gazı var diye düşündüm. Kimyonlu rezene çayından bir çay kaşığı versem bi zararı olur mu. Kendim de içiyorum ayrıca. Yardımcı olur musunuz
Nclasl zeynepoyku33 bnde vermiştim bir sorun olmadı ama gaz mesajını öneririm cnm yediklerine dikkat et cnm Karnıbahar fasulye nohut uzakdur bakalım
Tugba19_ zeynepoyku33 bi zararı olmaz bende kullanmıştım bebeğim kolikti yemeklerinize de bol kimyon katın kimyon gazda çok etkili ben bebeğime içiriyodum hep kimyon çayı minik minik. Gaz masajı da çok önemli masaj yapın bebeğe 🌹🌹
Uzunkipriikk zeynepoyku33 anne ve bebekler için rezene çayı var isterseniz ondan kullanın bende ondan kullandım ilk 4 ay ara ara bebeğime de veriyordum sıkıntı olmuyordu
perikizii Bende çok verdim öyle gazı olunca bir sorun olmadı kendimde çok içtim anasonlu rezene çayı iyi geliyordu
perikizii zeynepoyku33 korkmayın bir zararı yok ben onu içiriyordum bir de karnına acı elma yağı sürüyordm e bebekten de kiraz çekirdeğinden bir kemerr vardı onu ısıtıp koyuyordm yoksa uyumuyodu çocuk
Ceylanbebek27 Hiçbirşey olmaz korkma ben kimyonu 2 buçuk aylıkken keşfettim keşke daha önce söyleselerdi kullandığım andan itibaren mucize gibi etki gösterdi çocuğum rahatladı uyku uyumaya başladı
zeynepoyku33 Ceylanbebek27 ya gerçekten içim rahatladı şuan :) çok aşırı vermem zaten ama genelde gazı cikmayinca huzursuzlanip ağlıyor, böyle durumlarda işe yarar bence :)
Ceylanbebek27 zeynepoyku33 Valla kuzum en pahalı damlaları kullandım biogae ve sab simpleks sabaha kadar sancıdan yatamazdı yavrum ,şimdi kimyonu rezene ile kaynatıp veriyorum çok şükür Allah’ın yarattığı bir bitki işte çocuğum rahat yatıyo gazınıda çıkarmaya yardım ediyor 😌
yorgunbeybii zeynepoyku33 allah sabır ve sifa versin öncelikle 5 ay çook cektim ben gazdan bol bol kimyon rezene ictim bebegime de verdim cok rahat yatardı
papatya_1125 zeynepoyku33 canım anne rezene vermenizi önermem. Hakikaten araştırdım zararları var.icinde anethol var ve içki yapımında da kullanılan hormonları etkileyen karaciğer enzimlerini yükselten etkiye sahip Sabırlı olun.youtube da çok güzel gaz kabızlık mesajları var.onlara bakın.ayak altını avuç içini ovalayabilirsinjz.basit karbonhidrat ve paketli gıdaları kesin.proboyotik kullanabilirsiniz biogaia gibi…