sssiln Kızlar merhaba 3.15günlük bir bebeğim var kaynanamlarla bir yaşıyorum ve 15 gün önce telaşımız vardı ben mutfaktayken kız kardeşim kızımı odada yatırmıstı yanında uzanmıstı kaynanamların bi komsusu odaya girip kızımın götüne vura vura uyandırmıs kardeşim kızmıs ama ben görmediğim için laf yapmamamı söyledi kaynanamda kadını savunarak cok sevdiğinden dolayı birsey olmaz dedi neyse o gün bugundür kızım hersey de korkuyor sesleniyorum veya ufaktan bi ses geliyor zıplıyor korkuyor napcam ben bilmiyorum bugün kızım dedim gülüyordu seslendim irkilmeye başladı bana birsey söyleyin napabilirim günde çok kez böyle
Woman35 sssiln bu ne samimiyet bu ne arsızlık ya iğrenç gerçekten hiç sevmiyorum şöyle insanları hayırdır yani
elizabeth sssiln allahım çocuk öyle uyandırılır mı yaa sevmeninde bir adabı var 🤦♀️ Bol bol kucağınızda tutun, sevginizi gösterin, sarılıp öpün, uyurken yanında olun sizi görsün yani aklıma başka bi şey gelmiyo
Aselmiraaa sssiln biz de uykusunda sesli bile uyandieilmaz korkar da bişey olur diye gerizekalı kadın diycem kusura bakmayın da korkudan her şey olur yani okuyun bol bol aklıma bişey gelmedi başka fffff sinir oldum benim bebeğim de her şeyden korkuyor ama uykusu çok hafif
sssiln Woman35 gecen eve geldi götüne vurarak sevecekti yapmamasını söyledim korkuyor dedim alınıp yani sevme diyorsun dedi ben onları geçtim çocugum cok korkuyor
Woman35 sssiln ben annesi olarak hoşlanmıyorum böyle şeylerden diyip konuyu kapatın yapamasın bi daha ve bebeğinizi onunla yalnız bırakmayın
sssiln elizabeth bide yatak odasına giriyorlar. Hepsini yapıyorum kızım yanımda yatıyor zaten sadece onla ilgileniyorum ama olmuyor
Momsalmira Benim kızımda çok korkuyordu. Böyle şeylere inanırmısın bilmem ama etrafında sor soruştur el almış birisi varsa. Kasıklarına masaj yaparak korkuluğunu alıyorlar. Biz çok faydasını gördük.
Aselmiraaa sssiln ayyy siz de onun gormez tarafından arkasından bı.vurun ama.carpmis gibi olsun yanlışlıkla gibi bişey falan çarpın ama iyi korksun pardon korktun mu deyip bebeğinizi örnek gösterin sinirim zıpladı
sssiln Aselmiraaa içimdeki sinirin geçmesi için ağzını yüzünü kırmam lazım aslında götüne vursam hissetmez
ak1905 sssiln @Aselmiraaa @Woman35 Arkadaşlar doğru soyluyo ay vallahi çok sinir oldum Allahım yarabbim ya minicik bebek öle uyandirilir mi aynen öle yapın vallahi giderken gelirken bı carpiverin biseyle yanlışlıkla oldu noldu korktun mu benim bebeğimde korkuyo bu yüzden deyip dönüp arkanızı gidin ayyyyy 😤😤😤 kürekle poposuna poposuna vuracaksın ayy😤😤😤
sssiln ak1905 bir daha öyle birsey görsem evden kovucam zaten aynı kadın bebek 20 günlükken öperek uyandırdı kimse sesini çıkarmadı bide annesi gelmeden öpeyim demiş eşim kızmıs
anneyimben- sssiln uyuyan yetişkin bir insan bile öyle hırpalanarak uyandırılmaz kaldı ki bebeği nasıl öyle hırpalayarak uyandırır. Allahım yaa çok sinir oldum şuan. Uyurken yanında olun, başkası olmasın yanında. Bir kere korktu dahada yalnız bırakmam diyin net bir şekilde. Bebişinizide öpün göğsünüze yatırın bol bol okuyun
sssiln anneyimben- artık sadece odamda uyutuyorum kaynanam odasına almak istiyor kayınpederimin yanına götürüp yatırıyor ben direk kızgın bir sekilde gidip kızımı alıyorum yani aynı evin içinde olunca hersey oluyo yani net tavrımı koydum artık dokunamıyorlar ben izin vermedikçe
hilalinannesiiii sssiln sasirmadim bende iki yıl Karadeniz de yasadim kayinvalidemle bebeğim 7 aylik 4 ayllikken buraya yani İstanbul’a tasindik hic bana bebegin annesi ben misim gibi davranmiyolardi çok üzülüyorum hatta hatta bebeğim icin isim vermicem atıyorum kaynanam fatma annesi ben ayse annesiydim Cook kötüydü