smileanne Kızlar kyk borcum vergi dairesine bildirilmiş . e devlet üzerinden ödemeye çalıştım ama odenmiyor. ATM üzerinden mi.odeniyor ? Acaba ödemeler mi başlamadi ? Yoksa online odenmiyormu
Birkullanici smileanne İnteraktif vergi dairesinden ödüyorsun canım ama her kartı kabul etmiyor ya Halkbank ya da vakıfbank dan ödeyeceksin
Zhnce smileanne gib uygulamasından ödeyebilirsiniz Ben öyle ödeme yapmıştım vergi dairesine verildikten sonra bu şekilde ödeme oluyor demişti memur
Pinar9 Yapılandırılması gerekiyor. Daha sonra belge numarası ile interaktif vergi dairesi sitesinden online ödeme yapabilirsiniz. Önce vergi dairesine uğrayın isterseniz. Benim öyle olmuştu çünkü.
smileanne Pinar9 sizin de taksit ödemeniz gecikmismiydi peki ? Benim bir yıldır ödüyor olmam gerekiyordu
birinsan14 Ben vergi dairesinin kendi uygulamasından ödüyordum gib diye uygulama var eşim internet bankacılığımdan ödüyordu ziraaat kendisininkini neye göre değişiyor tam bilmiyorum
Pinar9 smileanne aynen vergi dairesine gidip yapılandırma yapılacak size belge numarası verirler onla gib.gov.tr sitesinden online ödersiniz
Sumshn Bem 2-3 taksit geciktirdiğim için vergi dairesine düşmüştüm. Ama gidip bi yapılandırma yapmadım. Gib uygulamasında ödemelerime devam ettim