Arzu_Doruk Merhaba lcwdan almıştım.Uyku tulumu 2,5 Tog değeri evimizin ısısı 23-24 derece 2 saat giydi ve çok aşırı terledi sanırım yanlış almışım bunu satıp yenisini almak istiyorum sadece 2 saat giydirdim kargo karşı ödemeli olacaktır . Fiyat 240₺
BihterZiyagil_ Arzu_Doruk aa bizimkinin aynısı 😊 çok rahat bizim ev biraz daha serin. Geri iade etsene cnm
Irmakmelegim Arzu_Doruk lcw kesseniz geri iade alıyor ben fissiz 2 ay olmuştu kiyafet aldım kızıma yıkadım 2 kere giydi anca boyası hafif aktı geri aldılar etiketini falan kesmistim takıntım var o tarz şeylere değişim yapmislardi mesela
Arzu_Doruk BihterZiyagil_ fiyat etiketi değil ama boyun kısmındaki beden kısmını kesmiştim alırlar mı
Musabnannesi Arzu_Doruk Ama üstteki bayan rengi attıgı için değişim istemiş sizde bence değişim olmaz çünkü bi kere alışveriş yaparken yanımda bi kadın etiketli bi ütün getirdi bu bana hediye gelmiş dedi fatura lazım faturasız alamayız dedi online de olsa online fatura istiyorlar ama bi kusur oldu mu kabulleniyorlar o ayrı
Musabnannesi Arzu_Doruk aaa ciddi misiniz ne diyip iade ettiniz hemde etiketi kestiğiniz halde kabul ettiler ha 🙈
Arzu_Doruk Musabnannesi hiçbir şey sadece iade etmek istiyorum dedim tamam dediler faturasına baktı işlemi yaptı boynundaki etiketi kesmiştim bacağındaki etiket duruyordu 😊