Birkucukbebekmeselesi
Merhaba, bulaşık makinanızın filtrelerini yıkayıp tekrar takın ve bulaşık makinası temizleyici edinin. Parlatıcı ve tuzunu kontrol edin.
Fırın temizliği için domol ızgara temizleyici sprey kullanıyorum.
Halı ve koltuk lekelerini Cifin leke uzmanı adlı kırmızı şişeli bir spreyi var. Çok pratik. Kaka lekesine kadar çıkarmışlığı var. Yokluğunda renksiz bulaşık makinası parlatıcısı.
Cam ocak temizliğini rutin deterjanla yapıyorum çok yağlıysa cif yağ çözücü sıkıp diş fırçasıyla temizliyorum. Metalleri de karbonatla ovuyorum. Makinaya hiçbir parçayı atmıyorum.
Dolap temizliğinde Arap sabununu çok kullanıyorum. Beyaz sabun rendesi kullandığım de oluyor.
Camları silmek için kesinlikle kremsiz şampuan, sıfır leke. Eğer sade su ile silecekseniz son dokunuşu yumoşlu su ile yapın. Yine leke kalmıyor.
Kireç lekeleri için Cifin Banyo spreyi. Muazzam tek kelimeyle.
Her bulaşık sonrası dolapların yüzünü silerim, sadece bezlerimi atarak makinayı 90 da çalıştırırım. Bulaşık sonrası komple tezgahı siler, makinayı doğrudan boşaltırım.
Ütüyü anında yaparım, şu şarkı bitene kadar ütü biter diye kendimi motive ederim. Sabah kalkar kalkmaz tuvaleti çamaşır suyuyla fırçalarım. Havluları değiştiririm.
Her gün silmesem de her gün süpürürüm.
Az eşya az iş. Gereksiz eşyam yok, olanlar yerine göre hurçla düzenli.
Cif reklamı gibi olmuş ama, kolay gelsin 💖