Esra2525 KKızlar 35 yasindayim bir yillik evliyim uc aylik bevis var cok sukur sadece annem ayzaymir abimde kaliyor abimlede aramiz bzuk 1yildir gostermiyor ozluyorum ailemden kimsem yok a1saatlik uzaktayim zaten eşim de kimsem olmadigini biliyor sizce ne yapmalıyım nasil davranmalıyız evime eşime bu durumu tansitiyorum izlem var icimde her zaman bi boşluk var esim ve ailesi de bu durumumu biyirlar eşime ailesizim diyorum bunu biliyor sizce ne yyapsam yalnizim kimsem yok yasadigim yerde de bu boşluğu dolduracak ki.sen yok eşimin ailesi de bu boşluğu dolduramiyor ne yapsam nasil doldursam bilmiyorum kafam cok karisik binlerce soru var kafami toparliyamiyirum
Ftmsvnc Esra2525 merhaba ailenizin yerini kimse dolduramaz. Arayı düzeltmek için siz Bi adım atsanız. Ölümlü dünya bişey olsa ben haklıydım ama demek acınızı dindirmeyecek. O yüzden siz Bi adım atın düzeltin arayı
Ilaydakurt07 Esra2525 boşver herşeyi bak bebeğin varmış o senin ailen annen baban herşeyin o senin arkadaşın
Esra2525 Ftmsvnc aramiz düzeltecek gibi degil ondan ümidim yok baska ne yapsam bil.iyirum eşime de yansitiyorum
Esra2525 Haklisin ilaydacum Allaha binlerce şükür benim bebegumide tümü nü de Allah bizlere bagislasin ...ama kocaman kadinim halen daha anne aile özlemi yasiyorum boşta gibiyim ve esumede yansitiyorum ne yapsa. Nasıl etsem bilmiyorum fikir istiyoruM