mavikalpefe124 Eşim 2 haftadır ggeeleri başlayan öksürükle mahvoluyor ardından bugün bende de hem boğaz ağrısı hem öksürük var çocuğuma geçmesinden çok korkuyorum ama bu kaçınılmaz gibi.. Yine aşırı yayıldı bu lanet hastalıklar.. Ne ilaç ne bitkisel hiçbir şey geçirmiyo.. Sizde de varmı böyle? Neler yapıyorsunuz
DarkSwan mavikalpefe124 Eşim hastane çalışanı, 1 aydır hastayız. Önce eşim sonra ben en sonda bebeğimize geçmişti. Bebeğim 6 aylık, hava falan kullandık, bebeğim çok şükür iyi, ama ben gece başlayan öksürük ve gıcıkla mahvoluyorum.😢
ikikereannee mavikalpefe124 iki çocuğumda 20 gündür öksürüyor 2 gündür onların ki hafifledi benim kriz şeklinde geliyor 1 2 saat rahat aralıksız öksürüyorum konuşmak mümkün değil öksürdükçe midem kalkıyor öğürme geliyor boyun ve baş damarlarım zorlanmaktan geriliyo resmen patlayacak diye korkuyorum o kadar şiddetli bugün artık çığlık attım boğazım yırtılsın da kurtulayım diye öksürükten sonuç dahada şiddetlendi
Marjinal_Anne2 mavikalpefe124 ben sarımsak kürü yaripıyorım , hastalanmayananne hesabı var insta da oradan bakın, iki güne geçti benim ,, tabi hep destekledim ılık su bal zencefil zerdeçal karıştırıp içtim falan
Mucizemm344 mavikalpefe124 canım bizde de var Kızım bronşit oldu bizler bi şekilde tamamda onlar daha zor atlatıyor KeçiboynuZu pekmezine zencefil rendele biraz yedir sabahları canım Emziriyorsanız sarımsak yiyin sütten geçsin
Ffak Evet eşim hasta demin acilden geldi serumsuz geçmiyor maalesef ve antibiyotik yazıyorlar anca ağrılar öyle hafiflediğini söyledi
MavininTonu Annemin bize küçükken uyguladığı muhteşem bir tarifim var. Oğlumun 2 haftayı geçen öksürüğü vardı balgamını atamıyordu berbat birşeydi sürekli doktora gittik hiç bir ilaç işe yaramadı. Sonra annemin yaptığı şey ile 3 gün içinde öksürük kalmadı oğlumda şok olduk. Kara trup alıyorsun içini oyuyorsun delik oluyor içine de doğal bal koyuyorsun ve suyunu salmasını bekliyorsun günde üç kere 2.5 ml içiriyorsun. Trup buruşmaya başlayınca kalan suyu bi kenara ayırabilirsin 3 cü günün sonunda buruştu bizimki. Kalan suyu da gerekirse buzdolabında muhafaza edip daha üç gün kullanabilirsin. Resim bırakıyorum buraya bizimki 3 çü günün sonunda suyu bukadar çoğalmıştı. Gerçekten inanılmaz birşey deneyin Bu arada oğlum 2 buçuk yaşında daha küçükse vermemeniz daha doğru olur. Sadece içini oyuyorsunuz altttan delik açmıyorsunuz o kendi kendine suyunu salacaktır yani aşağısında delik olmayacak üstünü de yine kapatın.
mavikalpefe124 MavininTonu bebeğim 8 aylık onda henüz bişey yok eşimle ben hastayız. Bunu biz denesek faydasını görürmüyüz?
MavininTonu mavikalpefe124 Evet deneyebilirsiniz sizde annem çocuklarda da yetişkinlerde de işe yaradığını söylüyor. Önemli olan doğall bir bal kullanmanız. İçini oyuyorsunuz derken kaşıkla falan turup’un içini çıkarıyorsunuz küçük ortalama bir delik olacak şekilde ki içine üç veya dört yemek kaşığı bal ekleyebilin diye.
mavikalpefe124 Ysg0 denemeyeceğim ona. Kendimi için sormuştum.. Biliyorum bal yasak. Tesekkür ederim😇