Balyanakoglum Eli ayağı buz gibi ama ateşi var nasıl giydiriyim ince mi kalınmı çorap giydşriyimmi bilemedim 32 aylık bu arada bilgisi olan lütfen yazsın
AseLBebek26 Balyanakoglum ayağına ince bir çorap giydirin ama üzeri kalın giydirmeye üstünü ortmeyin ateşi düşene kadar Eklem yerlerine kasigina boynuna ılık bezle kompres yapabilirsiniz ara ara, 39 dereceleri gördüğünde ates fitil verebilirsiniz geçmiş olsun
Derya341986 Aynen cnm iç ateşi vardır genelde iç ateşde enfeksiyon oluyor. Ayaklarına çorap giydiriyorum bu durumlarda doktorun önerisiyle vücut ayakları ısıtmaya çalışmasın diye. Üstüne karnını örtecek şekilde bir zıbın kollar bacaklar açık..
Deletedmom_33 Balyanakoglum ben tişört inceliğinde uzun kollu ve alta ince pijama giydirdim. Normal yazlık çorap giydirmistim. Zıbın vs giydirmedim.
fatmaozfenselvili Gecen hafta benim oğlum da öyle oldu 34 aylık. Eli ayağı buz kesiyor sonra birden yanıyor çocuk. Aldığımız gibi acile götürdük kan falan alındı bişey çıkmadı. Büyük ihtimalle usuttu atesini düşürmek için serum takıldı çok şükur iyi simdi
SelimeliS Balyanakoglum atlet külot giydirmeniz yeterli kollari bacaklar açık olsun ayagina da ince bir corap giydirmelisiniz gecmis olsun
Sblatc Balyanakoglum çorabına limon suyu sıkıp giydirebilirsiniz ateş için. Çamaşır üzerine ince bi pijama iyi bence. Udi hindi yağı da kullanabilirsiniz öksürük veya burun akıntısı için
Gmze1998 Sblatc acildeki doktora dedim ben 39 geçmişti bizde öyle yaptık hayır sakin sakın yapmayın zaturraye çevirir normal kuru çorap giydirin dedi bizde hemen çıkardık
ikierkekannesiii Balyanakoglum şuan bende aynı durumdayım 10 aylık oğlum öyle ayağımda sallıyorum ateşi var ilacda verdim zibinda var üstünde kalın birşey değil alt da sadece bir pijama bir çorap var ateşi varken ince giydiriyorum ince giydirme üşütür eder diyorlar bu seferde kalın giydiriyorum niye kalın giydirdin diyorlar inanki anlamis değilim 🤒🤧
Gmze1998 ikierkekannesiii sen doktorları dinle kalın giydirme bir ay önce kalp hastasıyım ben gece acile gittim montla ateşli çocuk getirmişler suriyelere bunlar çocuğa calpolde vermemmisler doktor çok kızdı nasıl böyle davranabilirsunuz havale geçirirse naoacaksiniz dedi soydu hemen suyla bezle ıslatıp dusurduler hava verdiler birde böyle birşey yapma sakın sakın dedi