Aryakus533 Kızlar bebişlerinizle yılbaşı planınız var mı neler yapıyorsunuz fikirleri alalım bakalımm :)
Esoca38 Aryakus533 vallahi biz evdeyiz bir yere gitmeyeceğiz oğlum 1 yaş 4 günlük hiç yerinde durmuyor nereye gitsem burnumdan gelecek en iyisi ev 😂
Mavininbiri Aryakus533 Yılbaşı başlı baslica doğru olmayan birşey. Hicbir şey yapmayacağım bebeğimi böyle kutlanması saçma şeyler e alıştırmam. Abim dün bebeğime noel kıyafeti istemiş noel niyeti ile zaten giydirmem yılbaşından sonra giydiririm oda sadece abim istedi de boşuna gitmesin diye.
Wanderlust Aryakus533 arkadas grubumuzla yilbasinda hep disarida kutlardik 2 senedir bebislerden dolayi sapancada villa kiraliyoruz cok keyifli oluyor cocuklar da rahat ediyor
Aryakus533 Esoca38 ahhah klasik anne lafı en iyisi evde durmak😀 evde de yapabilirsiniz ya güzel şeyler
Aryakus533 Mavininbiri tabiki herkesin düşüncesi farklı bizim bebeğimizle ilk olacağı için insan heyecanlanıyor
Sebusebu Mavininbiri yeni yıl, yeni umutlar demek. Yeni hayaller yeni kararlar yeni adımlar 🌸 bu sekilde anlam yüklerseniz bebeğiniz de ilerde her bir sene baslangıcında umutla dolar 💜
Irmakmelegim Mavininbiri saçma düşünce onu giydirdiniz diye çocuğun bir yeri eksilmez anıdır fotoğraf çekimi ailecek yemek ewde yada disarda maksat değişiklik 2023 u hoş geldin bu abartmayın eski mantık la hala degismedi şahsen kızıma kıyafetini alicak yilbasi icin elbise yada takım ewde yilbasi ağacı süslemeler güzel yemek falan zatn kızım 10 gibi en geç uyuyor sonra eşimlesohbet muhabbet müzik faln illa bisi olmak zrnda deil bunlar anidir
hdemir86 Mavininbiri Siz kutlamayın hanımefendi, kimse sizi zorla yılbaşı kutlamasına götürmeyecektir. Canınız nasıl istiyorsa öyle yapın, kutlamak isteyen heveslenen, küçücük şeylerden mutluluk yaratmaya çalışan insanlara da laf söylemeyin. Haddinizi bilin.
Aryakus533 Wanderlust ahh ahh en güzelii bizde bekarken arkadaşlarla kutlardık şimdi uzağa gelin gelince eşimle kutluyoruz bu yılda kızımızla 😍 bizde aslında ayder de bungalov düşünebiliriz dediğiniz mantıklıı
Karacapolat Wanderlust bizde yılbaşı için böyle bir etkinlik planlıyoruz mekanla ilgili bilgi verir misiniz
Mavininbiri Aryakus533 Tabi öyle ama Yilbaşı yerine bebeğin bilincine daha faydalı birsey ler yerleştirebilirsiniz. Yılbaşı dışında da da kutlama yapabilirsiniz bebeğiniz ile
Mavininbiri Sebusebu Yeni yıl olabilir ama yılbaşı kutlaması hiç-bir şey ifade etmiyor, hiç-bir müslüman için de etmemeli bizim değil Hristiyan lar in bayrami
Mavininbiri Sebusebu Yeni yıl olabilir ama yılbaşı kutlaması hiç-bir şey ifade etmiyor, hiç-bir müslüman için de etmemeli bizim değil Hristiyan lar in bayrami
Polannem Pijama terlik yapmayı düşünüyorum amaaaa😀 Kayınvalidem eltimlerin bize gelmesini uygun gördü o ayrı mesele 😂
Polannem Aryakus533 bi planınız var mı falan da demedi olmadı size gelsinler dedi 😂 emirleriniz başım üstüne dedim 😂
tugceo92 Aryakus533 valla hicbir planım yok deli gibi temizlik yapıyorum iki gündür kafayı yicem belim kolum heryerin ağrıyor zaten 47 kg yum olmayan kilolarımda gidicek🤣 2 gün önce eşimin uyuz olduğunu öğrendik kızımla bende bisey yok şuan ama tabi bizde aynı ilaçları sürüyoruz doktor önlem amaclı kullanın dedi. Yeni yıldan en büyük isteğim şu vakadan hemen kurtulmak :) çok zormus gerçekten ya iki gündür kaç posta makina çalıştırdım belli değil çoraplara kadar herşeyi utuluyorum çok huylandım :( annemden yedek çamaşırlık aldım bugün yetmiyor çünkü hergun nevresim degistiriyorum yikiyorum ben kizimin odasinda koltukta yatiyorum doktor oyle dedi tabi bu hergun iki cift nevresim degistirmek demek :/ Allahtan erken suphelenip hemen gittik beklemeden insallah o yuzden cabuk atlatir eşimde. Bize de gecmez ilac kullandigimiz icin
Aryakus533 tugceo92 cok geçmiş olsun inşallah eşiniz iyileşir sizede birşey olmaz🙏 Yeni yıla düzelmiş bi şekilde girmek sizin için büyük bi nimet o zaman😀😀
cinarmurat33 tugceo92 ama uyuz varsa kıyafetleri nevresimleri ve havluları poşete bağlayıp 3 gün beklettikten sonra makineye atmanız gerekiyor doktorunuz bilgi vermedi mi. Çamaşır makinesi de bulaş alanı çünkü