Ygzpri Anneler bebeğin 6 ay 22 günlük sanki hiç emeklemicek gibi geliyor yüz üstü uatmayı sevmiyor kollarıyla kafasını gövdesini kadırıyor geri geri gidiyor şuan ileriye değil ama sizin bebekler ne zaman emekledi kolarımdan tutun yürütün istiyor bebeğin ve çook yoruluyorum tük evi geziyoruz böyle emeklese daha rahat ederim diye düşünüyorum🤦🏻♀️
oglumubeklerken Ygzpri 7 aylıkken sürünmeye 9 aylıkken Tam anlamıyla emeklemeye başladı.. oglum 5 buçuk aylıktan beri hep elinden tutup gezdirelim isterdi, emekleyince bunda bi değişiklik olmadı emekleyerek gidemediği her yere yine elimi tutup beni kaldırmak istiyordu emekliyordu ama yürümek daha zevkli geliyordu. 11 aylıkken yürüdü bir tık rahatladım ama çok degil yani sadece 1 tıkçık
Hilal-95 Ygzpri bnm oğlum 6. Aydan snra heryere döne döne gidiyordu 8. Ayda emekledi işk geri geri gitti snra normal emekledi evin altını üstüne emeklerken bıle getiryordı🤣
Ozlemms Ygzpri merhaba 3 haftadır geri geri gidiyor sürekli yüz üstü dönüp emeklemeye çalışıyor son bi kaç gündür de kendini öne doğru atıyor 5 ay 26 günlük her bebek farklı tabi ki 😊
aydangok Ygzpri 7.5 aylık emeklemeye başladı. Öncesinde 1 ay emekleme pozisyonunda durup ileri geri sallanıyordu:) Hiç yürüme isteği olmamıştı emekleme öncesinde. Yürüme isteği daha sonra tutunup kalkıp sıralama falan yaptıktan sonra başladı.
SevgiSelim14 Ygzpri bizimki erken yaptı ama doğdu doğalı yüz üstü durmayı seviyor bence ondan 5 aylıkken süründü 6 aylıkken emekleme pozisyonu aldi 6.5 aylıkken 4 5 adım emekledi şimdi hiç durmuyor ama çoğu arkadaşımın bebeği 7.5 8 aylıkken emekledi bir
ArvenDua Hiç emeklemeyecek sanıyordum, yüz üstü durmaktan nefret ederdi, ayakta durup kanrpelerde yan yan yürüyordu , geçen hafta bir baktım emekliyor , şuan 9 ay 12 günlük
anneyimben25 Ygzpri 5buçuk aylıkken sürünmeye başladı şuan 7buçuk aylık komando gibi sürünerek saniyeler içinde gidiyor istediği yere sanırım normal emeklemeden yürüyecek 😂