berosunannesi Sezeryan dikisiniz nasıl? dışardan gözüküyor mu ip vs. aldırdınız mı kendisi erir diyen dikisler hangisi ya benim doktor alınmayacak demis ama hep dikis var sanki bu nasıl eriyecek anlamadım. estetik dikis nasıl oluyor
AntiSosyallKelebek berosunannesi Ne kadar oldu doğum yapalı benim estetik dikişti 1 ay içinde kendi döküldü geçti
Eczaci1anne berosunannesi yapıştırma tekniği uygulandı izi yok 😅 doktoruma Tuğberk bey epidural sonrası beni normal mi doğurttunuz derim hatta 😅
Gmze1998 berosunannesi bende dikiş yoktu yapıştırma içerden diktiler dikiş aldirmana gerek yok dedi birde bant yaoistirdilar banyo yapabilmem için 3 sene oldu ne ağrım ne sızım var önceden dokunamiyordum bile zamanla geçiyor merek etme
Esoca38 berosunannesi benimkinde dikiş falan yoktu sanki yapıştırma yapmışlar gibi 1 sene oldu doğum yapalı ince çizgi halinde kırmızımsı morumsu bir renk olarak duruyor 😂
Lalinn Benim dikiş filan görünmüyor deriyi yapıştırmışlar gibi duruyor dümdüz ama hafif kabarık henüz kırmızı renkli bir dikiş
berosunannesi Gmze1998 dışardan gözükmüyor mu kesi yeri yani benim doğum yapalı 24 gün oldu sağda ve solda ipler var yapıstırma mı oluyor
KeremikoMoM_ berosunannesi doğum yapalı neredeyse 8 ay olacak dikiş falan aldırmadım sanırım yapıştırma şeklinde yapmışlar. Ama hala kıpkırmızı ve kabarık duruyor hep böyle mi kalacak anlamadım
Sebusebu KeremikoMoM_ benimde öyle. Tıpta bi ismi. Derinin hızla kapanmasından kaynaklı oluyormus vücut yapıyor yani. 11 ay oldu hafif şişik kırmızımsı direk kesik izi var. Dr geçmiceğini söyledi. Hatta 2. Sezaryenimi olucam muhtemelen yine aynısı olur dedi. Farklı dr a da gösterdim dr.un sucu yok vücut yapısı tenle alakalı dedi 🥲
Ayse4646 berosunannesi aldiricaksin canım sağlık ocakları aliyo ben öyle yapmıştım. Devlette yaptıysan doğumu iple yapiliyo bazen
KubraResul berosunannesi o ucunda kalmış iç dikişler ufacık eşiniz jiletle alsın yada korkmayın siz Alın
Lalinn berosunannesi bende ip filan yok görünmüyor kesi olmuş da sanki kendi kendine kaynamış gibi orası
Kayramerve Kızlar bi minik bilgi vereyim. Yapıştırma dediğiniz şey aslında estetik dikiş. Dikişi dışarıdan görünmeyecek şekilde iç tarafa atıyorlar. Dikişlerin sadece baş ve sonunda iki dikiş görünüyor. Benimki de öyleydi ve hiç bi sorun yaşamadım. 👍🏻
berosunannesi Kayramerve evet benim de başında ve sonunda dikiş var onlar peki kendisi mi düsecek sanki ameliyat yerim katlanmıs gibi yapıstırma oluyor sanırım
Eczaci1anne berosunannesi Hahaha ve ben aynı gün tüm hastaneyi dolaştım kafeteryaya çay kahve içmeye iniyordum sağ olsun doktorum çok iyiydi Bursalı hamileler kesinlikle öneririm
Gmze1998 berosunannesi kesik bellinoluyor sadece oda katman gibi görünüyor dikiş yoktu bende yapistirirma dediler sadece 3 ay dönük et olur ya onun gibiydi ondan sonra temizliğimk falan rahat rahat yaptım yani sorun olmadı
KeremikoMoM_ Sebusebu hadi ya ben de diyordum elbet bir gün geçer. Üzüldüm şu an. Hatta diyorum bu şekilde bir daha hamile falan kalırsam daha kötü olur diye korkuyorum. Sızlıyor da arada 😕
kasimonbes berosunannesi benimki estetik dikis yani yapistirma yontemi sanirim lazerle oluyor. 24 gunlugum suanda kabuk atiyor sadece
berosunannesi kasimonbes benimki nasıl anlamadım sadece kesi yerinin başında ve sonunda dikisler var kendisi mi düsecek acaba 🙄