derenay Es12 medicana su an vermiyor ilk umut tıpı aradım veremiyoruz dedi cuma almam lazım nerden alcam ben şimdi ya stres oldum😞
Benanneoldummm derenay alabildiniz mi acaba ben bugün koru ve medicana ya gittim serbest ünsala ve lider tıp a gittim hiçbiri vermedi
Tubtub7171 Zeynalp ben de 2.defa almak istiyorum inşallah alırsanız bende şansımı deneyim aynı hastanede
Tubtub7171 Benanneoldummm Çukurambar Ortadoğu tıp merkezi ile Eryaman Ortadoğu tıp merkezine bi sorum isterseniz bunları da yazmışlardı
REZZ Kivosmom siz raporu nerddn aldınız? Lohusalik sendromu olarak mı? Luhusalil sendromu alınınca ilerde sıkıntı çıkar mı memuriyette bilginiz vsr mi bu konuda ?
Tubtub7171 REZZ nasıl bi sıkıntı çıkabilir ki ben de o şekilde aldım.geçici bir süreç sonuçta lohusalık .herkes böyle yazınca ben de acaba bişey olur mu diue düşünür oldum
Kivosmom REZZ 1 kez medicana’dan almıştım rahim enfeksiyon olarak yazıldı tekrar almadım. Depresyon nerede hangi doktor yazıyor bir bilgim yok tıp merkezlerinde psikiyatri olabilir.