Alparslanefe06 Arkadaşlar aranızda Ankara da heyet raporu alabileceğimiz bir yer var mı doğum raporum bitiyor heyet raporu almam lazım
BusUgUr Alparslanefe06 elinizi sallasanız alırsınız 🤣 Ankara bu konuda cennet. Çukurambar da Ortadoğu tıp merkezi 45 gün verebiliyor. Eryamanda yine Ortadoğu tıp merkezi var 40 güne kadar veriyor ücret karşılığında.
Ikizannesi06 Alparslanefe06 medicana hastanesiyle bi görüşün ben ordan 1 ay almıştım fiyatı 1000 lira bile değil 900 küsürdü
Alparslanefe06 BusUgUr çok araştırdık vermediler ama o tarafa bakmadım doğrusu şimdi ne diyip alıyoruz şuan çoğu yer artık vermiyorlarmış kesin veriyorlar mı ki almam lazım
beybiliko BusUgUr eryaman ortadoğu tıp merkezinde hangi bölüm hangi doktor veriyor acaba, bir de fiyatı biliyor musunuz
areninannesii Alparslanefe06 Ortadoğu hastanesinden aldım bende arıyorsunuz yeni doğum yaptım heyet raporu veriyormusunuz diye soruyorsunuz. Onlar size randevu oluşturuyorlar 40 gün önce aldım ben
Alparslanefe06 areninannesii şimdi arayıp mı söylemem lazım ne kadara aldınız benim pazartesi işe başlamam gerekiyor şimdi arayıp mı söylemem lazım
sakinolpelincim areninannesii ortadoğu ASM mi birde Eryaman mı Çukurambar mi? Birde tamamlayıcı sağlık sigortası ise yarıyor mu ücret olarak.
Tomyris Alparslanefe06 areninannesii nasıl aldınız acaba ortadoğudan hangi bölümden, arayınca ne diyorsunuz
areninannesii Alparslanefe06 şimdi arayıp söyleyin 2500 dü sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bide hemen arayın kapanmadan
Alparslanefe06 areninannesii aradım gelin görüşelim dedi verip vermeyeceğimiz kesin değil ama diyor da verirler heralde
Bebetonunannesi16 Alparslanefe06 bür sağlık sorunu yokken veriyolarmı ki bende ücretsiz izindeyim bebeğimi bırakamıyorum gidip alabilirmiyimki devlet hastanesinden
Alparslanefe06 Cansuu07- Eryamandaki hastane verecek ama ben gitmedim Aralık ayını normal raporla tamamlamak için de Ocak ayında alıcam orası veriyormuş
sakinolpelincim Bende aynı soruyu Antalya için açsam sizde bı el atsanız da görünse 😂😂 hadi kızlar açıyorum