Mevooss Kızlar az önce kızımın altını değiştirdim kanlı çişli bezdi neden olur 5 ay 24 gunluk idrar enfeksiyonu yok dun gece verdik idrar tahlili ???
Yusufff-41 Mevooss enfeksiyon yoksa susuz kalmıştır o kan olmuyor susuz kalınca idrarda bir şey çoğalıp bizdeki bir maddeden dolayı kan gibi görünüyormuş canım aynısı başıma geldi idrar kan tahlilleri temiz çıktı mama ve meme sonrası su veriyorum sık emziriyorum düzeldi
Slgoemcmdkfkv Mevooss Mevooss Böbreklerde kum olabilir, d vitamini eksikliği de olabilir. Çocuk doktoruna götürüp ayrıntılı bir test yaptırabilirsiniz.
Melek-8910 Benim kızımın idrar tahlilinde kan çıktı böbreklerinde kum varmış ultrason çektiler oyle gördüler. Bu benim kız 27 aylık ama bebeklerde de olabiliyomuş su içmeye başlayınca atıyolarmış kendileri
Burceee Kan mı yoksa hafif pembemsi mi? Eğer pembe, kiremit gibi bir renk gördüyseniz susuz kalmıştır bebeğiniz. Bol sıvı tüketmesi lazım. Kansa tabii doktora götürün bence de.
Buket_aliismail Mevooss turuncumsu bir renkse susuz kalmıştır ama kırmızıysa bilemiyorum bi doktora götürün o zaman