MelekEce Arkadaşımızın bebeğine 1 yaş için doğum günü hediyesi almak istiyoruz. 300-500₺ arası bütçemiz var kıyafet harici önerilerinizi bekliyorum 🌸
papatya_1125 MelekEce yürüme arkadaşı olabilir😊🌺 Eğitici oyuncaklar. Tahta yap boz içine şekil yerleştiriyorlar öyle bir şeyler olabilir 🌺salincaği yoksa evde salincak olabilir
Haydinn MelekEce fisher price eğitici köpekçik biri bize alsa çok hoşuma giderdi 😂 sesli oyuncaklara ilgisi çok fazla oluyor genelde çocukların yada şu sallanan atlar ☺️
GiybetReis MelekEce melissa doug oyuncaklarına bakın derim. Hem kaliteli hem eğitici. En uygun d&r da oluyor genelde
Kartaldeniz MelekEce Lego alın bence Bize de 1 yaş doğum günümüzde gelmişti 2 senedir kullanıyoruz çok işe yarıyor 😊
gulyasahin MelekEce birkaç gün önce arkadaşımın oğlunun doğum günüydü ben altlı üstlü takım aldım bide ilişki kurma 2li puzzlle onu aldım ebebekten
UcuBulunamayanBant MelekEce lego bebek puzzle bebekler icin silinebilen boya kalemleri ve kitabi var yada hareketli kitaplardan alabilirsiniz.
MelekEce tugceizgi sesli oyuncaklar gibi mi biraz örnek verebilir misiniz, bazı oyuncaklar ellerinde var o yüzden eledim onları
tugceizgi MelekEce iç içe geçen blok tarzı oyuncaklar olabilir. Bul eşleştir tarzında olabilir. E bebekte küçük bisikletler var çok pahalı değil ilk bisiklet gibi. Bunlar aklıma gelenler.