deniiiza Bebeğiniz bu oyunu ne zaman oynayabildi. Üçgen kare yuvarlak bunları ayırt etmesi lazım oynamasi icin. Benim bebeğim sokmaya çalışıyor bakti olmuyo hepsini kapısını açıp içine atiyo 🤦🏻 suan 11 aylik
Dondurmalikahve deniiiza Küçük ama daha 15 aylıkken kendi atıyordu 1 yaşında da ben gösterince atıyordu
kitapkurdubebeninanasi deniiiza 13. Aylıkken ben yardımcı oluyordum sarı kare nereye takiliyormus aaa burdaymış diye 15. Aydan sonra ezberledi yerlerini😀 endişe etmeyin daha küçük
deniiiza Dondurmalikahve gösterdiğimde atiyo ama kendi yapamiyo en sonunda sinirlenip hepsini kapıyı açıp atiyo icine
Bmom deniiiza hayır daha çok küçük bende hep anlattim birlitke attık ama gelişim ayı olarakta 1 yaş için onu bekleyemeyiz zaten ☺️
Dondurmalikahve deniiiza Ama çok küçük ya boşuna endişe ediyosunuz dediğiniz gibi 11-12 ayında ben gösterdiğim zaman atıyordu benim oğlum 15 aylıkken de kendi atmaya başlamıştı hatta 15 ay için bile erken diyorlardı hiç kafanıza takılmasın çünkü çok erken
deniiiza kitapkurdubebeninanasi Dondurmalikahve Bmom cok teşekkür ederim annelerim ben 1 yas diye düşündüğümden biraz takilmistim bu konuya☺️
oyoyoyyedibeni deniiiza 🤣🤣 cok tatlı Masallah . Benim kızımda itiyo itiyo girmiyo dogru sekil olmadığı icin ben koyuyorum dogru yere o ittiriyor oyle bir cozum bulduk 🤣 benim ki 13 aylık ama suan erken bence bunlara ben oylansın diye oynatıyorum
deniiiza prensesmomyy gosterince bizimkide atıyor ama ayirt edememisine takiliyodum o da normalmiş ☺️
istanbullugelin34 deniiiza 😂😂 zeki çocuk masallah benimki 13 aylik daha sekilleri ayırt edemiyor üzerine koyuyor sadece ben yardimci oluyorum bu buraya falan iye berabek takiyoruz
deniiiza istanbullugelin34 benimki de ayirt edemiyom zaten onu sordum ben de ne zaman ayirt ediliyo acaba diye☺️
istanbullugelin34 deniiiza görümcemin kizı 2 yaşinda o artik öğrenmiş öğrenirler yavaş yavaş daha erken bence sadece o na bakarak caninı sıkma sekilleri ayirt eymek kolay değil öyle kapaği açıp içine atıyomuş ya bence sevin çok zeki bir çocuk herkezin aklına gelmez 😂
yagmurks Doktor bir hanımın Fisher price oyuncakları ile çektiği bir video var YouTube da. Şekilleri sıralamayı ve renkleri öğrenmesiiçin en az 2 veya 3 yaşında olması gerektiğini anlatıyor. Faydalı bir video izlemenizi tavsiye ederim.