happymome23 Çok para vermek istemiyorum malum zaten herşey aldı başını gitti bizim için uygun fiyatlı kaliteli tavsiye edebileceğiniz mama sandalyeleri neler biran önce almam lazım yazar mısınız😌
Asyaveannesi04 happymome23 valla ucuz olanlar çok güvenilir değil geçen burda bir bayan yazmıştı çocuğu devrilmiş mama sandalyesinin tepsisi çıkınca çocuğu düşmüş bu konu da en iyi mama sandalyesi ikea antilop evet pahalı ama fiyatını sonuna kadar hak ediyor 🌺
BuzluKahve happymome23 Mama sandalyesi güvenliği tam olması gereken bir araç. Ucuz yeni almaktansa iyisini ikinci el almayı tercih ederdim ben. İkea antilop bakın, hem çok pahalı değil hem sağlam.
OptimusPrime happymome23 Polsan pratik mama sandalyesi kızım 3 yaşında 2,5 yaşına kadar kullandık. Şimdi oğlum 1 yaşına girecek 6 aydır kullanıyoruz hala taş gibi ne devrilme ne sarsılma ne emniyet kemeri açma hiç bir şey yok sapasağlam.
alpsmother_ E bebeğin mama sandalyesini kullanıyorum fiyatı 200 dü çok memnunum ben ikea antilop modelinin muadili zaten en uygunu da budur heralde
alpsmother_ happymome23 6 buçuk aylık 5 aylıkken almıştım ayaklarında kaydırmaz var tepsisi çıkabiliyor görüntü olarakta sade hoş duruyor temizliği kolay yani ben gerçekten memnun kaldım
OptimusPrime happymome23 https://www.amazon.com.tr/dp/B096W7BQ5P?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_4ZWAPVY0QAHTBQW6XJZW&tag=3850-influiotr-21 indirimde ☺️
gunbaharrrrr happymome23 çok araştırdım ve 2. El uygulamadan Chicco nun mama sandalyesi ni aldım kullanışlı çok güvenlikli kaliteli ve çok güzel şansıma da çok az kullanılmış ve tertemiz geldi sıfırı 3 bin TL idi ve ben çok ama çok uyguna aldım bütçeniz yoksa bu şekilde araştırabilirsiniz