belisimmm Bebeğine diş çıkarma döneminde jel kullananan var mı? Kullandıysanız hangi marka ve ise yarıyor mu acil önerilerinize ihtiyacım var kızlar
Eysan_00 belisimmm aldım köşede duruyor biraz oynjyor sonra atıyor ilgisini daha çok kumanda kablo şarj aleti çekiyor 🤷🤷
Kivicik belisimmm kaç aylık acaba? Diş jelleri önerilmiyor içindeki kimyasaldan dolayı daha temiz içerikli olan tetagil ya da osanit diş toplarını araştırın isterseniz.Doktorum jelleri önermedi🌸
Asyaveannesi04 belisimmm diş jeli önermedi doktorumuz diş granülü önerdi tetagil ve parmak fırça ile fırçalıyorum eline yeşil soğan, havuç veriyorum o kadar rahatlatıyor ki çok kolay çıkardık biz dişleri 🌺
belisimmm Eysan_00 nasıl yani diş jeli dişe sürmek için çocuğun oyun oynaması icin mi siz yanlış anladiniz heralde postu
Baakpnr- belisimmm evet oluyor canım aslında önermiyorlar ama geceleri sürüyordum sadece bir de tedagil çok iyi geldi
Eysan_00 belisimmm kastettiğiniz şey oğlumun elindeki dış jeli degilmi oynuyor derken ağzına katarken felan
Eysan_00 belisimmm AA pardon ben karistirdim o dış jeli ne işe yarıyor peeki bende bilgi edinmjs oldum post sayesinde