Ozlem2904 Merhaba elimde az b karnibahar var eşimde sevmiyor pek bende oğlum için aldım. Ona nasıl verebilirim acaba? 11 aylık
minikbabyy Ozlem2904 bende iyice haşlayıp eziyorum içine un yada ekmek kırıntısı yumurta dereotu biraz nane koyup mücver kıvamı yapıp az zeytinyağında kızartıyorum çoook severek yiyor. Basit bi tarif ama ailecek bayılıyoruz biz
35lavanta Ozlem2904 ben içine lezzetlendirsin diye havuç kapya biber sarımsak ve kıyma ekleyip pişiriyorum daha güzel oluyor
Selin1234 Ozlem2904 ben önce biraz hasliyorum sonra onu una ve yumurtaya bulayıp teker teker borcama diliyorum fırına atıp pişiriyorum sonra çıkartmaya yakın üstüne kaşar peyniri koyuyorum ama her zaman olmuyor sade de yapıyorum kaşar peyniri koymadan
Ozlem2904 minikbabyy denicem bunu oğlum kofte tarzi şeyleri çok seviyor bunuda yer diye düşünüyorum. Teşekkür ederim
Ozlem2904 minikbabyy yaptım 5 tane yaninada az sarımsaklı yigurt oğlum hepsini yedi teşekkür ederim 💕
minikbabyy Ozlem2904 Ozlem2904 afiyeet bal şeker olsun minnoşaa😍 bizde ailecek çok seviyoruz kışın her hafta yaparım mutlaka. Ellerinize sağlık