Aysiimam Mrzz ben ilk aptalım kullanıyordum bebeğime ama gaz problemi olunca degistirdim sma kullanıyoruz hayat onu da severek içiyor memnunuz
Melikeakiner Çok kabızlık yapıyor, yeğenimi hastanelik etti. Doktor lifsiz mama dedi. Bebelac golda geçince düzeldi.
Gulcem44 Tugbaf aptamil alıyordum ama kullandıkça kabızlık problemim arttı büyük adam gibi yapıyor poposu mahvoluyor sma bende düşünüyorum ama inşallah sever aptamille pek arası olmamıştı
Tugbaf Gulcem44 tadı aptamilden çok daha iyi acayip geceler boyunca nöbet tutuladım aptamil yüzüne canımm
Tugbaf Gulcem44 tadı aptamilden çok daha iyi acayip geceler boyunca nöbet tutuladım aptamil yüzüne canımm
tczehra denedim çok önerdiler diye ama canım her iki formülüde kabız yaptı birde çıkıncada yeşil renk oluyordu o yüzden bırakıp tekrar aptamile döndüm geçti bütün sorunlar.