Sedaekrem Kızlar? Bebegımiz kacıncı ayda tek uykuya gectı biz cok erken gectı 11 bucuk aylık fılandı tek uykunyapmaknıstıyor
Denizvepasa Sedaekrem biz de 9.5 aylik falandi gecti su an 10 ay 11 günlük. Daha dogrusu kafasina gore uyuyor bazen tek uyku bazen iki uyku günlük uyumasi gereken sureyi yapiyor cogu zaman
ikibebedublekahve Sedaekrem 11 bucuk aylığız iki gündür tek uyku yapıyor son uykusuyla akşam uykusunun arasında 8 saati geçiyor neredeyse 🥺
Hmyra06 Sedaekrem 11 buçuk aylık benim bebeğimde bir haftadır direniyor 2. Uykuyu uyumak istemiyor bugün artık pes ettim erken diye bıraktırmak istemiyorum ama uyumuyor zorlamasam mı diye düşünüyorum artık
Sedaekrem Dondurmalikahve doktor toplamda uyudugu uyku suresi normlse sorun olmaz demıstı ama erken gecmıs otekı turşu daha verimli filan olur ama sorun ola z dedı
Sedaekrem ikibebedublekahve valla canm yeni gectıyse Bı dindirmeye calıs istersen ben geri uyur degısım sureci dedım ama yok uyumadı
Sedaekrem Hmyra06 doktor biraz zorla donmuyorsa yeterli uyku suresi nın uyuyorsa sorun olmaz demıstı bana ama dıger turlu daha verımlıymıs ama kendimizi de yıpratmaya gerekn yok ben calısıyorum teknuyku yapıyor su an 14 aylık 11 bucuk fılandı gectıgınde