Bebeğim 4 ay 12 günlük. 3 gün önce sünnet ettirdik 🤤 çok korkuyodum hatta cinsiyetini öğrendiğim günden beri bu üstümde bi yük gibiydi resmen 😵 bi ara eşimle dini zorunluluğu yoksa yaptırmasak mı ileride de eşi bilir bi tek başka bilen de olmaz ya falan dedik sonra idrar yolu enfeksiyonu açısından yaptırmamız daha sağlıklı olacak diye yaptırmaya karar verdik dkkdlxsşdşsğ ben kendimde sağlıkçıyım, yanında çalıştığım bir doktor klinik açmıştı. Orda yaptırmaya karar verdik. Lokal uyuşturdu önce iki tane iğneyle. Ben normalde ekrana çok karşıyım oğlum bebek şarkılarını bilir ama videolarını izletmem. İğne yaparken ağlamasın çok diye video açtım cidden de ağlamadı 🤤 sünnet ettirirken de bi elimizde çıngırak birinde emzik birinde video vardı 😂 sünnet yapılırken de hiç ağlamadı zaten 10 dklık bi işlemdi. Doktorumuz oraya gitmeden bize krem aldırmıştı uyuşturucu ağrı kesici bir krem. Şuan uyuşuk bunu sürmeye gerek yokdirek kapatın bezi dedi dedik bardak falan koymayacak mıyız gerek yok direk kapatın dedi kapattık. Ama bizim oğlanın uyuşukluğu biraz çabuk geçti ordan çıktıktan sonra baya çığlık çığlığa acıyla bağırmaya başladı. Ağrı kesici şurubunu verdik hemen eve geçince de kremi sürdük. Bu huysuzluğu 3 saat falan sürdü galiba, hatta bi ara o kadar ağladı ki keşke yaptırmasaydım yavrum hiç susmayacak sanırım dedim.Sonra uyudu ve şükürler olsun ki bir daha da hiç öyle ağlamadı gece de iki üç defa falan uyandı. Ertesi gün zaten gülücükler saçıyordu 3 saatte bir yarım ölçek ağrı kesici verdim bezini 2-3 saatte bir değiştirdim ve her değişimde krem sürdüm. Sabah akşam da rif adı verilen bir ilaç var ondan damlattık. Bugün üçüncü günümüz ve az önce inceledim baya baya iyileşmiş elhamdülillah ♥️ doktor morarma kızarma sararma olabilir pipisinde tek korkman gereken şey kanama dedi. Şükür öyle bir şey de olmadı. Ben gibi korkup da acaba biraz daha büyüyünce mi yaptırsam diyen anneler kesinlikle korkmasın ve daha ileriye atmasın 🤤 çünkü bizimki bile çok hareketlenmişti bi de dönmeye başladığı için sürekli yüz üstü dönmek istiyo dönmeye falan başlamadan yaptırmak gerek diye düşünüyorum 💘 korkan annelerime şimdiden ferahlık diliyorumm 💘 korkmayın onlar çok güçlü hemen atlatıyorlar 🌺🌺