Snglt gel sarılıp ağlayalım kardeşim benim kızda aşırı sinirli koç burcu ağzıma edeceği günleri hiçte iple çekmiyorum şimdiden ediyor daha 2-3 aylıktı bizimki böyle ciğerden ıııııı diye sesler çıkartıp ayaklarını kollarını geriyordu kazık gibi oluyordu yani çocuk gaz sancısı falan da çekmedik biz öyle gazını çıkartıyordu fazlasıyla normal dururken yapardı bunu diş dönemi geldi 4. Ayda atakla beraber anamı ağlattı şimdi 8 aylık oldu o ıııı lamayı bırakmıştı yeniden başladı 2 dişi var ve ısırıyor sinirlendiğinde emerken bile ısırıyo saçlarımı çekip kendine çekiyor beni yanağımı ısırıyor o minnacık dişlerle bana ettiğine bak sıpanın bu 8 aylıkken böyle ben bunun 2. yaş atağını düşünmek dahi istemiyorum kucakta gezerek uyuyo uyku eğitimi vereyim dedim ilk 2 gün gayet iyiydi ağlıyordu biraz ama uyutuyordum sonunda anam o dişler çıkarken bana bi iş kesti canı acıyo diye kıyamadım da çok ağlatmaya sakinleşmiyordu yani şimdi yine kucakta uyuyor sinirli bir çocuk insanı tek çocuklu yapar ikinci çocuk fikri ileri yıllar için olabilir gözüyle bakıyordum artık bakmıyorum bile çok karamsar bi yazı oldu ama durum bundan ibaret 🫠