Pinkbery Kızlar kızımın ilk yaşgünü. Konsepti unicorn onun elbisesi hazır ama ben kendime bulamıyorum . Pembe lila sarı yeşil vs bu renklerde elbise arayışındayım. 78kiloyum😬 nerden bulabşlirşm sizce fikri olannn
Tazemom Pinkbery instagramda modalabio var doğum çekimi doğum günü elbisesi vs çok hoş modelleri var hamilelik çekimi için oradan almıştım:)
[silindi] Pinkbery ben Nisan kıyafetimı satıyorum sadece iki saat giydim hıc bıseyı yok ne abartılı ne sade ikisinin ortası hala yeni kokuyor zaten iki saat giydim sonra uc dort kıyafet bindalli derken bosuna almıs oldum ilgilenirsenjz bilginıze
Sarisin Pinkbery bende satılık sarı bi elbise var büyük beden, yardımcı olabilirim en fazla 50₺ fiyat veririm çok para vermenize gerek yok 😊
serenea Pinkbery atolyecns diye bi sayfa instagramda ben oradan yaptırdım kızımla kendime çok memnun kaldım, sizde sadece kendiniz için sorabilirsiniz her bedende yapıyorlar ☺️
Elele Pinkbery benim söz elbisem var pudra pembesi isterseniz hediye edebilirim Zaten çok ucuza almıştım ben de indirimden :)