ArenAta benimde kapıya geldiler bağlanmadan içeri almadım şöyle bi bakti içeri size çıkmaz dedi lüks site işte araba var eşyalar yeni dedimki sitenin duvarlarını mi yiyorum araba zaten yatio eşyalarda daha 2 yıllık evliyim ailemiz aldı bunlarla karın mi doyuyo aldım faturaları gösterdim bak dedim aylık toplamı 2 bin 5 bin kira bin tl aidat eeee bez mama özel ilaçlar aşılar ne yicez ne icicez kadın di gelenler dedim marketi demiyorum bile siz daha iyi buluosunuz buyrun dev ekran TV var die yazıp vermicekseniz defolun gidin haklısınız dedi sonra bağlanmış işte. Sitenin yüzde 90 ni alio ve hepsi nerdeyse mal sahibi ev kendilerinin eğer bana çıkmazda onlar alırsa şikayet ederim sizi dedim🙂
Kız bı arkadaşım gelin geldi buraya bak hikayeye çocuğun sitesi var burda ama ailesi 30 yıl önce almışlar arsayı ozaman belediyeden yoksulluk yardımı aliolarmis sonra kentsel dönüşümde arsalarina site yapılmış 3 blok onların şuan trilyonluk zenginler onlar bile alio biliomusun başvuru yapmamışlar ama burda kayitlilar die yıllardır her yardımı bagliolarmis