Bebekkiz Emzirirken bebeğimin boğazına çok sık süt kaçmaya başladı daha bir haftalık ancayız. Öksürüyor bikaç kez. Daha fazla kaçması durumunda nnasıl müdahalede bulunuyorsunuz tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim
menek16 Bebekkiz sanırım sütünüz tazyikli bu durumda genel de emme öncesi elle sagım, yatarak emzirme, makas tutma şekli öneriliyor. Emziremiyorum meme reddinden dolayı ama danışmanlık almıştım emzirme danışmanımız söylemişti
umutunannesiiii Bebekkiz tazyikli sutten olabilir benim oldu 3. Ayda da Red başladı devam ediyor ama büyüdükçe rahatlayacaktır ters çevirip sırtına vur ama öksürük varsa sırtına hemen vurmamak gerekli diye biliyorum kendisini acıyor öksürmesi ses çıkarmaz öksürük olmazsa vurmamiz gerekiyor soğuk kanlı olmaya çalış ben de çok zorlandım
Busra986532 Bebekkiz ben çözüm bulamadım 3 aylığız tayzikli geliyor çok dolu olunca sütüm. Hemen 2 kaşının ortasını ovalıyor sonra hafif sırtına vuruyorum. Ama her gün yaşıyorum.
mavi_2020 sağlıcakla büyütün inşallah Allah size bağışlasın ters çevirip sırtına vurun soğuk kanlı olmaya çalışın
Bebekkiz Göğsümün ucu yok bir de silikon uçla emziriyorum ondan mı diye düşünmüştüm teşekkürler denicem söylediklerinizi
Woman35 Bebekkiz meme ucu çıkarmak için sağım yapmak iyi geliyormuş hem ön sütü sağarsınız hemde meme ucu çıkar deneyimlemedim ama forumda öyle okumuştum