Tuceylan İki gecedir bebeğimi uyuturken zorlanıyorum ben uyuyakalıyorum o asla uyumuyor gündüzleri de keyifsiz ve huysuz sizin de öyle mi yoksa tek miyim
3yasakadarsifirekran Tuceylan bizde öyleyiz şu an 7 saattir ayakta uyumuyor ağlıyor, gün içinde de yapışık ikiz gibiyiz asla bir şey yapmama izin vermiyor. Delirmeme ramak kaldı.
Semanurcennet Tuceylan ayyyyy bende onu yaşıyorum resmen gece 2 de uyuyor mahvoluyorum benim uykum geliyor
Senaebrubab Bende de aynı sıkıntı var kucakta uyuyo benim bebeğim ama uykusu olduğu halde direniyor Ay değiştirirken de huysuz oluyo bebeğim 16 haziranda dogdh her ayın ilk haftaları çok huysuz oluyo hiç takip ettin mi? Ben sonradan fark ettim
Ibooya Tuceylan benimkide 3 aylık uyumuyor yani uyuyan bebeğim uyumamak için direniyor acaba atak haftasimi diye düşündüm ama oda değil bende anlamadım valla 9 Eylül bizimki buarada
3yasakadarsifirekran Tuceylan yenidoğan döneminde bu kadar zorlanmadım ya son 2 aydır bozuk zaten hele bu hafta iyice çığrından çıktı. Sinirlerim alt üst oldu. Burnu dolmuş çekeyim dedim ortalığı ayağa kaldırdı
Tuceylan 3yasakadarsifirekran ne kadar zor dimi işimiz burnu dolsun anası baksın ağlasın anası baksın ah ah Allah hepimize yardım etsin
Nur1734 Tuceylan benimde 2 gecedir uyumak için direniyor sallamaktan maf oldu ayaklarım geceleri sallamazdim böyle emer uyurdu 2 gecedir ne olduysa cildirmama ramak kaldı bugün 5 aylık olduk bizde
Masal05 Tuceylan benimkide öyle ben perişan haldeyiö valla sütüm gelmiyor yprgunluktan uyumuyor uykusu var direniyor
Haticekanik Bizde 3 buçuk aylıkken uyku gerilemesi başladı 5 aylık olucaz hâlâ uyumuyor uyuyunca da 2 saatte bir uyanıyor çok yoruldum Allah kolaylık versin inşallah hepimize
Tuceylan Nereleregidem benim uyumadığı yetmezmiş gibi bir de baştan aşağı üzerime pisleyerek bana gece gece duş kitledi 😂