Lovecemre Hemen etkili bir yöntem tavsiye edebilecek olan var mı 4 buçuk aylık bebegimin dudaklari ve dili bir anda beyazlamaya başladı ilerler diye korkuyorum
Biz3kisiyiz_ Lovecemre karbonatlı şu yapıp gazlı bezle veya ince tülbentle silebilirsiniz. Biz birde candipak diye bir fıs fıs kullanmıştık. Doktorumuz yazmıştı.
hilalycee Lovecemre geçmiş olsun benimde 2 buçuk aylık kızımda başladı ve iştahsızlık da başladı sizde de iştahsızlık var mı zorla yediriyorum resmen çok üzülüyorum beslenemeyince
Lovecemre hilalycee iştahsızlık yok suanlik daha başlangıç olduğundan mıdır bilmiyorum ama huysuzluk var atak zannediyoruk belki bu yüzden de olabilir size de gecmis olsun çok
Biz3kisiyiz_ Lovecemre bı kaç gün temizleyince geçiyor. Karbonatlı su için suyu kaynatıp ılık şekilde yapın. Mama veya emzik kullanıyorsanız geçtikten sonra sade suyla temizlemeye devam edin
Ferdimom Lovecemre hayır hayır mikostatin aliyorsunuz tulbetnle yada gazlı beze döküp dili yanağı temizleyin sizin gogusunuz hep temiz olsun iştah kesilir oğlum hiç meme icemezdi oyleyken çok ağlardı
hilalycee Ferdimom merhabalar benim bebeğimde iştahsız yiyemiyor 1 saatte bir azar azar yediriyorum yiyebildiği kadar inşallah geçer bu durum karbonatlı suyu günde kaç kere yapıyordunuz