Sedaakca3475 17 temmuz da doğdu 27 temmuz da doğması gerekiyordu . Sürekli ağlıyor gece uyuyor ama gece 3 de uykuya geçiyor memede çığlık çığlığa kalıyor. Lütfen bilen.biri söylesin. Çok da gazlı.bir bebek 😥😥😥 Kız bebek ♥️
d190516 Nihankumsal rica etsem bakar mısın 😊6 ağustosta doğması gerekiyordu 31 temmuzda doğdu erkek bebek 👶
Metehanbebek Bu atak Nihankumsal bu atak haftasi noluyo bi bilgim olmadjgindan soruyorum ve neye gore hesapliyosunuz
Nihankumsal Metehanbebek Metehanbebek program var o hesaplıyor bebeğin gelişim dönemleri bu dönem öncesi biraz huysuz olması normal
cero21 Nihankumsal ya ne olur bana da bajar mısınız 20 temmuzda doğdu kızım 24 temmuz esas doğması gereken tarih zor durumdayım
ikraalin Nihankumsal banada bakarmisiniz rica etsem 20 temmuzda dogdu 8 agustos tahmini dogumu kiz bebek
dmtkr Nihankumsal rica etsem bana da bakabilirmisiniz? Bu ara biraz huysusuz. 2 Eylül beklenen tarih 27 Ağustos Doğum tarihi erkek bebek. Şimdiden teşekkürler. ☺️
Ikraaryaninannesi Nihankumsal banada söyler misin kız bebek 20 haziran doğması gerekn 24 haziranda doğdu
Esraogey Nihankumsal bize de bakar Mısınızzz mahvoldum yaklaşık bir haftadır 30 Mayıs Doğum tarihi , 26 Haziran doğması gereken tarih cinsiyeti kız
Esraogey Nihankumsal şu anki yaşadığımız ne acaba allahımmm daha 12 gün sonrası var yani 😬 yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyor 🥰