Umrzng29 Oğlum 9,5 aylık 13 kilo şuanda anne sütü hep veriyorum ek gıdada var ama 2yemek kaşığı en fazla boyuda uzun ama korkuyorum daha çok kilo alacak diye korkmalımıyım sizce kızlar
papatya_1125 Umrzng29 öncelikle maşallah barekallah ❤ek gıdada sağlıklı besleniyorsa korkmayın.karbonhidrata ağırlık vermeyin olur mu😇
2103mnl Umrzng29 hareketlenince sabitleniyor kilo benim kızda 10 aylık 12 kiloydu şuan 1 yaşında 12.500 yemesi içmesi iyi ama çok hareketli olduğu için aldığını yakıyor kilosu sabit kaldı
Umrzng29 papatya_1125 aynen bende öylr yapıuorum anne sütü içiyor genelde zaten ek gıda azar azar alıştı oda
Darknes1002 Benide kizim 8 aylikken 11 kgydu suan 28 aylik 13 kilo hareket gelince kilo almiyorlar stoklamis gibi dusunun anne sutu obez yapmiyor zaten tombis tombis sevin bu zamanlarin kiymetini bilin
Umrzng29 AliEmir1103 benimde diğer oğlum öyleydi hiç bişe yemiyor beğenmiyor sürekli hareketli hiç durmuyor bende duydunuz mu bilmiyorum ama zühre ananın balık yağı şurubu ile zühre ananın çoçuk macunu olan varya onu vermeye başladım iştahı açıyor ve kilo aldırıyor 1 haftada kilo almaya başladı hala vermeye devam ediyorum eğer sizin çoçuğunuzda yaşı tutuyorsa verin bence
AliEmir1103 Umrzng29 merhaba cevabınızı yeni farkettim.. balık yağı şurubunu kullanabilir miyiz acaba 33 aylık şuan
Umrzng29 AliEmir1103 onu aldığınız yere yada doktorunuza danışın iştah açıçı seyler var onları deneyin mutlaka