Eda2134 Merhabalar. Bebegim war 3 aylik. Sabah uyanınca mememi emiyor sütüm öğlene doğru azalio aglio bu sefer doymayinca mama weriorum sonra hiç gün içinde meme mi tutmuo aglama krizine grio mama istio. Sadece sabah we gece uykuda meme mi werebiliorum korkuorum meme yi bırakıcak die. Napacam önerisi olan varmi
Fatmannny Eda2134 bizde aynıyız ama meme de ısrarcı oluyorum ağlıyor istemiyor ayağa kalkıyorum öyle emziriyorum ya da biraz oynatıyorum sonra memeyi tekrar veriyorum hata mı ediyorum mama vermemekte bilmiyorum 3 aylık kontrolünde sadece 400 gram almış
Eda2134 Fatmannny şırınga yla meme nde wer mama yi. Biberon wermeyin alışıo benimki gbi meme tutmuo bu sefer istio mama gbi gelsin meme
nurbanu17 bende öyleyim şuan asla almıyor memeye gelince ağlamaya başlıyor açlığına ağlıyo yinede memeye gelince emmiyo, ayakta emzirdim her yolu denedim şuan sadece uykuluyken emzirebiliyorum uykusu gelinve yada uyanmaya yakın hemen alıp emziriyorum başka bi yöntem bulamadım
nurbanu17 ki sizinkisi yine mama alıyo benim bebeğim mamada emmiyo biberonu sevmiyor,şöyle bi yöntem buldum, ilk önce kundak yapıyorum sonra beyaz gürültyü açıp sakinleştiriyorum uykusu gelip mayıştığında emzirmeye çalışıyorum
CaglaCetinBeyenal Aynı sorunu bizde yaşadık yaklaşık bir ay sürdü sadece gece uykuluyken emiyordu gündüz ağlıyor istemiyordu. Bende sütüm gitmesin diye gündüzleri sağdım gece emzirdim. 4.ayda bitti çok şükür 🙏🏼 şimdide meme istiyor illa biberonu mamayı istemiyor 🙈 bebeklerim her gün huyu değişiyor anlayamıyorum bende