Hamzaninannesi1411 Bebeğim 5 aylık diş çıkarıyor ateşi 37 kafası vücudu sıcak calpol verdim etkisi geçince gece ateşi yükselir diye korkuyorum . Bu fitilin yarısını kesip kullansam yan etkisi olur mu sizce
BihterZiyagil_ Hamzaninannesi1411 calpolun etkisi uzun sürüyor. Saat başı kalkıp kontrol edin. Ateşi yokken ateş düşürücü vermeyin
Keremikoo Hamzaninannesi1411 Fitili cok yuksek inatci dusmeyen ateste kullanmalisiniz. 37 derece icin calpol bile vermenize gerek yok koltul altlari alni ve eklem yerlerine nemli bez koyabilirsiniz. 38 i gecerse calpol verin derim. Ates de vucudun savunma mekanizmasi cunku.
Svcnylmaz Hamzaninannesi1411 bize doktorumuz 39 derece için kullanmayı önerdi calpol yerine pedifen ya da dolven kullanabilirsiniz daha etkili ama 37 çok da yüksek bir ateş değil ılık duş aldırın ince giydirin
Hamzaninannesi1411 Keremikoo evet haklısınız bende oyle biliyorum. Kayinvalidem fitil koyalım dedi Bende gerek olmadığını söyledim doktorumuza sordum sabah öğlen akşam calpol ver dedi
Baakpnr- Hamzaninannesi1411 calpol etkili değil pedifen daha etkili ama doktorunuza sorun yarın bir mutlaka