nazlimom_ Duş almıştım saçlarım gür olduğu için sürekli kurutıuorum ama az ıslak yattım bebeğim de emerek uyuyor gece göğsüm açıktı üşüttüm heralde öksürüyorum boğaz ağrim yok öksürüğümde kulağa vuruyor ne içsem iyi gelir
Kerem_k1 nazlimom_ bal iyi gelir öksürüğe bir yemek kaşığı al ye canım, eşindende ılık balı sırtına sürdür üstünü peçete ile kapatıp yat uyu, ertesi günde duş alırsın
Aslihan95 nazlimom_ benim iki gün boyunca uyguladığım ertesi güne hiç bir şey bırakmayan bir tariften bahsedeyim. Ben hic ilaç icmedim. Sadece bol bol portakal suyu ve ozellikle bal ve zencefili her aklıma geldiğinde bir çay kasigi olacak şekilde yedim inanılmaz faydasını gördüm bir deneyin derim. Özellikle bir de öksürük için bebeğime de kullandigim zeytinyağı ve bir kaç sarimsagi ezip icine attim. 1 gün bekletip ayağına sarımsak gelmeyecek şekilde ayağına sürüp çorap giy hiç bir şey kalmaz
Alparslan2206 nazlimom_ dut kurusunu kaynatın 3-5 dakka ilk sıcağı çıksın 1 kaşık bal koyup için 2-3 güne geçiyor
Gulcannnn Bende de vardı kuru öksürük ciğerim çıkacakmış gibi ne yaptıysam geçmedi en son balın içine taze zencefil doğrayıp yedim oki güne geçti çok etkili