Agaclargibi Kızlar bebeğim 4buçuk aylık. 9kg. Fileli küvette duşa devam ama artık sığmıyor gibi hareketli bir bebek olduğu için nasıl daha kolay yıkarım bilemiyorum sizde durumlar nedir
Dondurmalikahve Agaclargibi Ben hiç file kullanmadım küvetin içine üzerine örtü seriyodum veya üzerinden çıkardığım kıyafetlerini
Smy3203856 Agaclargibi banyo oturağı hayat kurtarıcı, bebeğim 1 yaşında 5.5 aylıktan beri banyo oturağında yıkıyorum aşırı rahat ve kolay oluyor 1 kere banyo oturağında yıkadıktan sonra bidaha hiç küvet kullanmadım
yemedimamadoydum Agaclargibi valla hiç file kullanmadim az önce yorum gördüm altına bişi seriyomus ayy ben çok gaddar miyim hiç öyle minnoş alistirmadim 😂😂😂 ilk günden beri ne file ne altına file 3 gün sonra 9 ay bitmek üzere zaten küvetin içinde fır donuyo 🤭🤭
Dondurmalikahve Agaclargibi Ha bi de banyo oturağı var ondan da kullandım ben ama bebeğinize uygun olanı seçin
Dondurmalikahve yemedimamadoydum Benim yorumumu gördünüz sanırım ben 40 yaklaşana kadar annemde kaldım e haliyle serdik altına birşeyler 🙂 örtü dediğimde müslin örtü. 5 aylıkken oturak aldım 6 ayda oturdu zaten oturağada gerek kalmadı zaten zor yıkıyordum fıldır fıldır Gaddar değilsinizdir ayrıca öyle rahat yıkamıssınız diyelim 🤭