Burccc eksi mayali olmayan tadimi guzel bebek tarhanasi onerisi olan var mi?? E bebekten aldigim korkunc eksi cikti.
Tugce Burccc Batı tarafının tarhanası ekşi olur. Benim kullandığım og natural markası da buna bir örnek. Siz tatlı tarhana arayışındaysanız anadolu bölgesine ait markaları araştırmanızı tavsiye ederim.
Stardust1 Burccc OG natural kullanıyorum ben içinde ekşi maya var ama tadı çok güzel 👌🏼 Bir deneyin isterseniz 🌸
Efuli6161 Burccc trendyoldan alıyorum yoğurtsuz bebek tarhanası içinde ekşi maya var ama hiç ekşilik yok kızım yopurtlusunu sevmedi o şekilde alıyorum tadı kokusu çok güzel tavsiye ederim( og natural)
Dilruba_1 Genelde og natural yazmışlar ben de ilk o markadan almıştım bebek irmiğinin içinde böcek çıkınca iade ettim makarna lütfenin ürünleri temiz böceksiz cAnKizimmmm 5. Ayda yapılır mı tarhana çorbası daha yapmadım 5+5 deyiz yapıp azıcık tattırsam mı ki
cAnKizimmmm Dilruba_1 tek tek sebzelerle başlamalısınız tarhananin içinde çok fazla çeşit var henüz erken. Yoğurt verebilirsiniz beşinci ayda havuç kabak patates tadabilir bebeğiniz
Stardust1 Begsah Aa neden ki ne zararı var acaba? Bizim doktorumuz hiç öyle bir şey demedi. Ben uzun süredir kullanıyorum bir sorun olmadı ama alerji riski falan mı var acaba ?
Begsah Stardust1 evet alerji riski için bebeklere uygun degil dedi ısırgan otu, icindeki oranı da belli değil ve ne alaka gerçekten biz bile yemeyiz ısırgan
Asym33 Burccc Trendyolda beyorganik marka aldım içinde ekşi maya var ama öyle ekşi tadı almadım bebeğim çok severek yiyor
Stardust1 Begsah Ben araştırmıştım ısırgan otunun baya faydalarıda varmış, bizde bir yan etkisi olmadı ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir tabi. Siz hiç denemediyseniz içerisinde ısırgan otu olmayan başka bir marka bulabilirsiniz yada evde yapabilirsiniz 🌸