Poyraz06 Kızlar devlet hastaneleri 2 yaşından sonra sünnet ediyor diye duydum, sizin bilginiz varmı bu konuda? 8 aylık bebeğimi sünnet ettirmeyi düşünüyorum devlet yapıyorsa orda yaptırayım diyorum..
arada-mom Poyraz06 Devlet hastanesi sorduk 1 yaş altı yapmıyoruz dedi bize canım bende yarın özel de yaptırıyorum
Dlaratlass Oğlum 5 aylık,13 Aralık salı günü devlet Hastanesi’ne sünnet için randevusu var,doktor lokal anestezi yapacak 🥹
Dlaratlass RedFlower_ bir ücret bilgisi söylemediler aslonda bizde sormadık ama almazlar diye düşünüyorum
kuzeyyildizi_ Poyraz06 yorumlarda olduğu gibi her hastane bir değil randevu alıp gidip sormanız lazım mesela Elazığ da yaşıyorum şehir hastanesi 7 yaş altı yapmıyor 7 yaş üstü olması lazım ücretsiz ama üniversite hastanesi Ücretli bir şekilde yaş farketmeksizin yapıyor
Erdempasam Poyraz06 devlet hastanesinde nisan 2022 de 4 aylikken lokal anestezi ile sunnet ettirdim oğlumu. Hatta bizi de aldi yanina doktor.
Emirin_Annesi10 Poyraz06 oğlum 26 aylık 3 gün önce devlette sünnet olduk. Bizimle beraber 6 aylık 20 aylık ve daha ara aylarda olan çocuklarda vardı yapıyor yani
Balbebek17 Emirin_Annesi10 merhaba bende 16 aralık üroloji den randevu aldım sünnet için gün mü veriyolar yoksa 16 aralıkta direkt sünnet mi yaparlar nasıl oluyo acaba
Eray Bizde Manisa’da yaptırıcaz tek korkum oğlum 11 aylık bensiz durmuyor devlet hastanesinde sünnet yapılırken beni almıcaklar ağlarsa nasıl susturcaklsr tek kaygım o