Melikegencall1 Hanımlar çocuk doktorumuz yok çok zam yaptığı için maalesef bıraktık menenjit aşısını nezaman yaptırdınız doktorunuz hangi aylarda önerdi
Ebruxx1 Melikegencall1 aslında zamanı 9. Ay mış ama Şuan çok fazla salgın var menenjitten çok çocuk ölüp sakat kalıyor o yüzden bizim doktorumuz riske atmayıp 7. Ayda yapacak sizde yaptırın lütfen
Storymoon Melikegencall1 ben 1000 tlye yaptırıyorum ben çalışmıyorum asgari ücret oğlum için yaparım onun hastalanmasından çok daha iyi 5 doz yaptırıyorum yaptırın sağlık çok daha önemli
baykuskiz_ Melikegencall1 3. Ayda basliyor menenjit. Ne kadar erken baslarsa doz sayisi artiyor Nimenrix 0 6 ay arasi baslarsa 3 doz 6 ay 1 yas arasi 2 doz Yasindan sonra tek doz Bexsero 0 6 ay arasi 4 doz 6 ay 2 yas arasi 3 doz 2 yasindan sonra 2 doz yapiliyor
Eylul05 Melikegencall1 12 ay nimenrix 13 15 27 ay bexsero önermişti doktorumuz devlet hastanesine gitmiştim…bizim kontrol altında olduğumuz doktor yok yani öyle cocugumda Bi sıkıntı anlamadan doktora goturmuyorum