witcher Sorum başlıkta ☺️ mutlaka vardır geçerli bi sebebi de kaynanama bunu anlatmam lazım yoksa 1 haftalık yoğurtları verecek cocuga
TheBaby witcher Günlük uğraşam varsa helal olsun onca iş arasında. Ben küçük 1 yemelik kavanozlara mayalıyorum her gün 1 kavanoz yediriyorum. 5-6 tane mayalıyorum.
BusUgUr witcher valla bence de günlük yoğurt mayalayan varsa helal olsun. Ben hafta da bir kere mayalıyorum küçük küçük kavanozlara. İlk defa sizden duydum günlük yoğurt mayalandığını. Günlük sütle yoğurt mayalamak olmasın o karıştırmış olmayasınız.
Alimel witcher 1 haftalık yoğurtta ne var zehir mi var ? Bende haftada bir mayalıyorum 5,6 kavanoz nasıl yapalım israf ayrıca
Feyzosumunannesi witcher acılan yogurdu 4 gün kullanabılırsıniz bebeklerde.. Bizim doktorumuz oyle syledı ben hep oyle yapyrm
witcher BusUgUr günlük mayalanıyor diye biliyorum bende çevremdeki arkadaslardan hep öyle duydum valla TheBaby
eserekli_kiz11 witcher BusUgUr Dogrusunuz doktor da bize hergun mayalicaksin dedi ama hergun sut bulunduramiyoruz
TheBaby witcher Yani çok zor herkes için zor. Biz küçükken nerde günlük annem bize yapsın yedirsin😄 Bence bazı şeyler çok abartılmaya başladı. Açılmayan kavanoza ne olacak. Küçük kavanozlara yapın.
yumurtam witcher beklemiş yoğurtta vitaminler ( b grubu vitaminler) kaybolduğu İçin günlük mayalanmış öneriliyor diye biliyorum
Babygirlsmom Merak ettiğim bir konu bu. Her gün çiğ süt nasıl bulacağız? Ya da marketten hergün günlük süt mü alacağız?