BMelos benim oğlumda atopik ciltli. Bizde 3. Ayda başladı şuan 18 aylık hala devam ediyor. Sadece yüzü değil vücudunun çoğu yeri oluyor yüzü kolları bacakları göbeği sırtı. Ben atopik dermatit için olan hemen hemen bütün kremleri denedim diyebilirim hatta bir ara kortizonlu da kullandık malesef. Kortizonsuz en iyi laroche posay experte çocuğumun vücuduna en iyi gelen Krem oldu sürekli onla nemlendiriyorum yavrumun cildini. Kaşıntıyı ve kızarıkları söndürüyor. Yukarda arkadaşın yazdığı kremi deneyin isterseniz iyi gelmezse laroche öneririm denersiniz hangisi iyi gelirse artık deneyerek bulursunuz. Onun dışında aldığım önlemler de su malesef ki atopiyi tetiklediği için vücutta kuruluk yaptığı için doktor bana bebeğini mümkün olduğunca az banyo yaptır dedi o yüzden hafta da bir gün banyo yaptırıyorum sonra yünlü hiçbir şey giydirmiyorum pamuklu kıyafetler giydiriyorum. Şampuanı vücut losyonu deterjanı hepsini doğal katkısız sensitiv kullanıyorum. Şükür eskisi kadar çok olmuyor ama tamamen de bitmiş değil malesef. Zaten bebeklik alerjisiyse 2-3 yaşından sonra geçiyormuş inşallah öyledir. Çok geçmiş olsun Allah şifa versin yavrularımıza🙏🌸