Mer Arkadaşlar merhaba.2buçuk aylık kızım var. Düne kadar emme problemimiz olmamıştı ama iki gündür emmeye başlayınca bir kaç dk sonra emmeyi kesiyor.bir iki fırt emiyor sonra memeyi sündürerek çekiyor ağlıyor tekrar bi kaç fırt çekip sonra yine ağlıyor. Sabahtan beri o kadar az emdi ki.uykuya da geçemiyor.mama aldım onu da çok emmedi. Denemek istedim aç uyusun istemedim.böyle bir durumla karşılaşan oldu mu önereceğiniz bi şey var mı lütfen fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Oglunasikbiranne08 Mer memeni sündürüyorsa gazı vardır cnm. Benim oğlumda akşamları öyle yapar. Hem ağlar hem mememi sündürür gazı olduğu için. Muhtemelen gazı vardır. Gazı olduğu içinde ememiyor dolayısıyla
Ayseerdal Mer canım mutlaka burnuna bak belki burnuda tıkanıktır temizle adaptörle cek. cünkü bebekler yogun gaz sancısında bide burnu tıkanıkken nefes alamayınca ememiyorlar nefesden dolayı memeye emmeye odaklanmamış olabilir
Ela41 Mer benımkızımda 2,5 aylık aynı seylerı bende yasıyorum gazı var ır goysume yatırınca cıglıkla aglıyo ısrar etmıyorum açda uyuyo keyıflı anını beklıyorum emzırmek ıcın
Pnr-talha Benimkide gazı oldugunda bikacgundur emmiyor hatta ciglik cigliga agliyor memeyi verince. Bide memede uyumaya alisigiz zorlaniyorum bu ara nasil uyutcagmi sasirdim.