Deryasln10 27 günlük bebeğim sürekli emmek istiyor emerken uyuyakalıyor yatağına yatırdığım da hemen uyanıyor normal mi bu durum
Nurberamom Deryasln10 Çok küçük olduğu için normal canım birde atak hesaplaması yapın internetten atak haftası daha da çoğalıyor bu durum
nevabilen Deryasln10 ne güzel ne kadar isterse emzir çünkü çabuk büyüyor ve öyle gitmiycek merak etme
Mikayla Deryasln10 25 gunlüğüz devamlı memede . Memeden alınca uyanıyor. AksamlarıdA yatagında değil koynumda uyumak ıstıyor. Resmen oturur vaziyette yatakta uyuyorum.
Lina-20 Deryasln10 o şimdi kendisini hala anne karnında hissediyor size yakın olmak için kokunuzu istediği için sürekli emmek ister.ne zaman isterse emzirin 🌺
Dnddd Deryasln10 29 günlüğüz biz de aynı durumdayız sürekli aç gibi araniyor meme istiyor ama değil biliyorum
Canparem35 Deryasln10 21 günlük benim bebeğim memeyi hic istemiyor zorla veriyorum mamayla besleniyor keske memede uyusa kalksa cok uzuluyorum ☹️
Bedosedo Deryasln10 ne güzel dua edin çok normal bir durum ağzı yoruluyor bırakıyor minik pamuk. Sık sık her istediğinde sütünüzü verin
Dnddd Mikayla Mama veriyorum biraz öyle uyuyor demekki aç diyorum ya da mama ağır mı geliyor uyuyor anlayamıyorum beynim yanıyor
Mikayla Dnddd mamaya alışmasın diye hıc vermedim. Kılo alım hızımızda normal. Ama memeden ayırıp yatağa koyduğum an uyanıyor. Bende uykusuz kalıyorum diye gece koynumda uyuyor. Yatağa nasıl alıştırıcam bılmıyorum.
Dnddd Mikayla Yanımda yatırmaya da korkuyorum bi sey olur diye, ben de mama vermek istemiyorum hiç ama günde en fazla 1 2 kez veriyorum zaten alismaz inşallah
Mikayla Dnddd bende korkuyorum cok. Bütün aksam oturur gibi uyuyorum koynumda yatıyor. 3 saatte birde meme için kalkıyor. Acaba aksam yatırmadan mamamı versem. Ozaman yatakta yatarmı acaba
Dnddd Mikayla Mama vermek ister misin bilmiyorum ama ben verdiğim de yatıyor canım 1 kez veriyorum sonra emzirmeye devam ediyorum