pembehanm Merhaba hanımlar kolye yaptırmak ıstıyorum kendıme asagıya gorselınıde bırakıcam pullu zıncır kolye bu kullanıp memnun olmayan varmı bır kaö yerde pulu düştü falan dıyolar da 
birkedibirdorukannesi pembehanm bende şurada bekleyeyim de oğlumun ilk saçı ve anne sütüyle kolye ucu yaptırdım da zincir fikrine ihtiyacım var ☺️
pogacayanakk pembehanm soldaki Halep kordonundan geçenlerde yaptırdım, önceki kolyem burguydu kuyumcu bunun burguya kıyasla daha sağlam olduğunu söylemişti. Gramaj olarakta kalın bir şey yaptırırsanız hiç bir şey olmaz
pembehanm berkinannesi_ ya modelı cok hısuna gıttı bugun alıcaktım ama yengemler falan o guzel degıl pulu dustu falan dedı arkadasımda aynısını dedı kuyumcuda yok abla dusmez garantı verıyorum dedı
birkedibirdorukannesi pembehanm bende duyduğumda şaşırmıştım ama çok güzel oldu epoksiyle dondurdular ☺️
Elifmm Benimde vardı kırılmıştı ince zincir ler var pulları birbirine baglayan ordan cekme falanda olmamıştı anlamadım bende ama wn kullanışlısı burgu canım
pembehanm pogacayanakk evet kalın yaptırdım ıncelerıde vardı saglam olsun dedım bu halat gıbı zıncırler hosuna gıtmıyo ıste pulu dokulur falan dedıler sasırdım
pogacayanakk pembehanm ya bende de bahsettiğiniz halat vardı hem her an kopacak gibi duruyordu hemde herkeste ondan var artık. Bende kalın yaptırdım hiç kopacak gibi de durmuyor kuyumcu da bu daha sağlam demişti. Güle güle kullanın hiç bir şey olmaz inşallah