Aysegulbbk Kızlar oğlum 8 ay yirmi günlük daha emekleyemiyor ellerini tam yere koyuyor gitmeye çalışıyo sonra pes ediyo ama kendş başına yerde tutunarak ayağa kalkıyor emekleyememesi bi sorun teşkil edermi sizce?
Birberenannesi Aysegulbbk bazı bebekler emeklemeden direkt yürür mesela eşim. Seninki de direkt yürücek heralde bence bi sorun yoktur.
Tazesine- Aysegulbbk O da bi emekleme şekli aslında bir kaç çeşit emekleme şekli var popo üstü giden var elleri ile kendini çeken var normal herkesin bildiği şekilde giden var kafasını yere sürüp itip emekleyen bile var 🤷🏻♀️ Benim oğlum 2 gider kolları ile çeker kendini sonra öyle durur sevmez yani ancak önüne çok sevdiği oyuncağı vs koyunca gider ama sürünerek ❤️ 9 aylık olduk hala aynı yani illa emeklemek zorunda değil bağsızı emeklemeden yürüyor 🤷🏻♀️
sedaelif Aysegulbbk canım benim kızım 11 aylıkken emekledi hemen sonrada yürüdü. Sıkıntı yapma ben hiç yere bırakmamaşıtım hep kucakdaydı ondan geç kaldık.
tazebiirannee Aysegulbbk benim oğlumda 9 aylık dizlerini ittiriyo ama ellerini yapamayıp kafasıyla sürünmeye çalışıyo 😄 çoğu bebek emeklemeden yürüyomuş bende öyle olmuşum o yüzden sorun etmiyorum elinden tutunca yürüyo zaten yakında kendi başına gider
Suradevelioglu Aysegulbbk kızım 10 buçuk aylik daha bir kaç gün oldu emekleyeli .. o yüzden merak etmeyiniz gecikebiliyor 😌
Edaklcc Emeklemek bi gelişim basamağı değil, oğlumda sizin söylediğiniz gibi ellerini koyuyor ama tam gidecek geri vazgeçiyordu 3 hafta falan böyle sürdü sonra birden emekledi 9 buçuk aylıktı 💙
yamantosunannesi Oğlum da 8 aylıkken sürünerek giderdi hep. 9 ay 14 günlüğüz şuan yeni yeni emekliyor vücudunu kaldırmayı kavradı aynı zamanda da bana tutunup ayağa kaldırıyor kendini yürütünce yürüyor. Her bebek öyle farklı ki
Annesinin-Kuzusu Benimki 9 bucuk aylık her yere dönerek gidiyor emekleme pozisyonuna geçiyor ama bi türlü popoyu kaldırıp ilerleyemiyor ilk kafama takılıyordum ama demek ki zamanı var illa emekleyecek diye bir şey yok ☺️