dikkatbebekvar Kızlar 5 günlük bebegimin dilinde pamukcuk olustu. Basına gelen varmı. Saglık ocagında sordum ılık suyla gazlı bezi ıslatıp silin dedi ama cok zor oluyo baya ugrastım pek bi işe yaramadı
Sueris dikkatbebekvar Cogu bebegin oluyo karbonatli ilik suyla silmen gerekiyor birde gogsunu surekli yikaman gerek 😇 gecmis olsun.
aslidbd dikkatbebekvar ben aynı işlemi karbonatlı su ile yapıyorum ve meme ucunu da aynı şekilde temizliyorum fakat çok fayda etmedi. bebekler için silikon dil diş temzleyicisi var silikon bir şey geçen gün eczaneden aldım bir de onunla deniycrm. biz 2 ay 10 günlük oldu hiçbir zaman tamamen geçmedi
dikkatbebekvar Sueris ben onu sordum ebeye ama yakabilir dedi yoksa etrafımda herkes onu önermişti. Yapsam mı acaba dedim ama yakarsa cok üzülürüm 😐
Sueris dikkatbebekvar Hayir canim doktor soyluyo zaten yakmaz sadece agiz tadini degistirir bebek daha onlar hemen kurtulursun yoksa daha cok cani yanar.🙏🤗
Sueris dikkatbebekvar Gecene kadar yapman lazim bikac gune geciyo zaten gecse bile arada yapmak lazimmis doktorum oyle demisti.
Dlrmsc Aynısı benım kızımda da oldu. Bebek mendiliyle karbonatlı suyla sürekli tekrarladım. Ama mendilde bir kere sildiğin yeri ikinci kere sürmemelisin. Biraz bastırarak silmelisin