Eee Kizlar dün 2.ay asimizi olduk dünden beri bebegim sürekli agliyo meme veriyorum almiyo kucakta durmuyo atesi yok normal 36,5 bende calpom verdim biraz sakinlesti dün 2 defa verdim bugünde verdim acaba atesi olmadan bi zarari olurmu
DerenGrkemYetiker Eee aşı yerleri ağrıyodur yavrunun. İlaç da ben doktora sormadan verilmemesi taraftarıyım.
Lolita Eee hayir cnm nie olsun agrisi vardir yavrumun atesi olmasada belirli bir dozda agri kesici verilebilir pekala
Merveedd Eee birşey olmaz diye düşünüyorum çünkü aşı olunca doktorumuz calpol yazmıştı ama çay kaşığı ile verirseniz daha iyi olur inş geçer hemen🙏
Eee [bilinmeyen] Tmm canm sagol olmazsa fitili denerim artik calpol bi süreligine sakinlestiriyo sonra yine ayni
Ntugba Eee benim bebegimde bugün oldu asi hemşiresi 37.5 olursa ateş düşürücü ver dedi bende fitil mı sürüp mu diye sordum ilk önce şurup ver dedi
GizemAtakan Eee olmaz canım ağrı kesici olarakta kullanılıyor. Bazı bebeklerde aşı sonrası huysuzluk yapıyor bnm kızımda oldu öyle ama oğlumda şimdi tersi oldu hep uyudu bnmkide 2.5 aylık
Sabriyeillke Bizde dun olduk eve geldigimizde bi cay kasigi colpol verdim baska vermedim dun biraz huysuzluk etti bugun normalle dondu yavum