1Elisaninannesi Gul-1903 bende yaptırmayı düşünüyorum bebeğim.2 ay 10 günlük hemşire bana al vuralım dedi yani daha 10 gün önce falan aşı oldu 2. Ay aşısı acaba bunu vursam.sorun olurmu
minesglm Gul-1903 ben yaptırdım benim fikrim bence yapılması lazım tamam pahalı biraz ama evladımız dan degerli degil hastaneye verecegini ona ver daha iyi canım 🙏🏼
ruveydatas Gul-1903 ben rotarisk yaptırdım zaten sıvı ağızdan alınıyor bence olmasındansa olsa bile hafif atlatması daha iyi çok ağır atlatan bebekler var duyduğum
Polannem 1Elisaninannesi ikinci ay aşılarıyla aynı gün rota aşısını yaptırdık. Zaten ağızdan veriliyor biz bi sıkıntı yaşamadık
Ffak Bizde olduk 3 gün önce. Bence olmalı çğmkü çok yaygınlaşmış ve yakınlarımın cocukları yaptırma birisi yoğun bakımlık oldu allah korusun önlem şart artık günümzde bi ton virüs oldu
Ffak Asyaa22 hayır sadece hemşire yarım saat emzirme veya cok hareket ettirmeyin kusmasın dedi, ağızdan alıyor zaten
minesglm Asyaa22 yok olmadı igne değil zaten agızdan veriliyor jel gibi bişey içiyor sadece aşı gibi düşünme
1Elisaninannesi Polannem bebeği aşıdan önce emzirmeyin diyiyorlar tadı nasıl acaba bebeğim kolay kuşam bir benek inş tadı kötü değildir
Polannem 1Elisaninannesi hemşire ballı bi tadının olduğunu söyledi oğlum da güzelce içti. Tadının kötü olduğunu düşünmüyorum yani
BihterZiyagil_ Gul-1903 çok tehlikeli ve yaygın olduğunun bilincinde misiniz? Bebeğiniz bu virüsü kapıp başına Allah korusun birşey geldiğinde pişman olmayacak mısınız?