gzmzm 1 yaşında bir kızım var. Uzun zamandan beri gece çığlık çığlığa ağlayarak kalkıyor. Aslında uyanık değil uyku hali devam ediyor ama ağlıyor. Çünkü kesinlikle sakinleşmiyor. Konuşuyorum, sarılıyorum ama yok fayda etmiyor. Diş dedik, gaz dedik ama yok, bu kesinlikle öyle bir şey değil. Sanki bir yerine iğne batırmışsında canı yanmış ağlar gibi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Acaba uyku terörümü diyoruz. Başına böyle bir şey gelen var mı? Nasıl bir yol izlemeliyiz? En son acaba bir pedagoga mı gitsek dedik😔
Mucizem04 gzmzm benim oğlum 5 ay 6 günlük 1 haftadır anlattığınız gibi ne yapacağımı şaşırdım gecem gündüzüm haram oldu desem yeridir
Aysell gzmzm aynı şeyleri yaşamışız, kızımın 11 ve 12.ayinda sürekli yaşadığımız bir durumdu. Şimdi 15 aylik ve azaldı. Doktorumuz bize uyku terörü dedi, her gün açık havaya çıkarmamızi tavsiye etti. Temiz havanın uyku kalitesine iyi geleceğini söyledi
gzmzm Mucizem04 Aysell Dimplesbaby Çok zor bir durummuş. Henüz doktora danışmadık bunu. Cidden çok zor. 10 da uyudu şu saate kadar 2 kere yaşadık bu durumu. Şuan uyanık kaşlar çatık uyumak istemiyor, yatırmaya çalıştığımda ağlıyor. Öfke dolu. Bense ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Dimplesbaby Eşimin yeğeni de öyleymiş 4 yaşına geldi ara ara oluyor uykuda ağlıyor sürekli uyanmıyorda sonra sakinleşir uyuyor uyku terörüymüş yapılcak pek bişey yok sanırım