Aras_2323 Arkadaşlar sütüm iki göğsümden maksimum 90cc çıkıyor bebeğim 2 aylık mama ile besliyorum ne yaparsam artar önerisi olan var mı?
Arenmutlu Aras_2323 solgar brewers yeast vitamin 12 anne sütü arttırıcı doktorum verdi çok memnunum. Bestlakta arada kullanıyorum. Bir de lactamil emziren anneler için sütlü içecek var onu da mutlaka deneyin .
Gizem011 Aras_2323 bol bol su için derim ben neler neler kullandım humana anason rezene ama en iyisi su süt artırmada üstüne yok derim günlük ne kadar içebilirseniz için
ruveydatas Aras_2323 sütün sudan ibaret olduğunu düşünürsek en faydalı şey su bence ben çok su içerim 4 buçuk ay oldu doğum yapalı hala göğüslerimden süt fışkırıyor tabiri caizse bide sık emzirmek diyebilirim
Mehmetmoms Benimde kızım 1 aylık olucak bazen sütüm azalıyor bestlak damla kullanıyorum etkisi oluyor gün içinde incir hurma felan atıştırıyorum
Mehmetmoms Aras_2323 kuruyemiş, incir sabahları tahin pekmez yediğimde sütüm akıyor resmen yemediğim de hiç dolu dolu olmuyor bile
Arenmutlu Aras_2323 Lactamil Emziren Anneler için Sütlü İçecek 200 G https://www.migros.com.tr/lactamil-emziren-anneler-icin-sutlu-icecek-200-g-p-4d0e5c Link açılır inş
Arenmutlu Gizem011 bizim çocuk doktorumuz bana asla rezene kullandırmadı sütü azalttığını yanlış bir bilgi olduğunu söylemişti ben hiç o tür çaylar içmedim o yüzden.
Arenmutlu Aras_2323 bizde gaz yapmadı bizimde ilk üç ay çok gazımız olmuştu ama şimdi dördüncü ayımızdayız gaz sorunu bitti size şu an hiç bitmeyecek gibi gelebilir ama bitiyor 😀